Ρεβανσιστικό ντελίριο Βενιζέλου εναντίον 2000 πιθανότατα φτωχών παιδιών, πιθανότατα ούτε κάν ΝΔτών, πάντως Ελληνόπουλων...

Τό μόνο τους φταίξιμο ότι πήγαν να προσληφθούν επί ΝΔ..
ΟΚ υπήρχε και η συνέντευξη...
Τά παιδιά αυτά (2000 ΕΠΟΠ) ήταν στό τελικό στάδιο πρόσληψης. Πιθανότατα είναι παιδιά απο την επαρχία ή απο τίς όχι πλούσιες συνοικίες τών Αθηνών...
Ενα βήμα πρίν την πρόσληψη ο Βενιζέλος σέ μιά επίδειξη σαδισμού, αλαζονίας καί αίσθησης παντοκρατορίας τούς κόβει, ακυρώνει τον διαγωνισμό καί τούς πετάει πίσω στήν ανεργία.

Δέν νομίζουμε ότι όλοι αυτοί ήταν τής ΝΔ...
Είμαστε βέβαιοι όμως ότι θα γίνουν οι φανατικότεροι ΝΔτες...
Τόσο πολύ τον πείραξε τον κ. Βενιζέλο ότι θα μπορούσαν κάποια παιδιά, έστω ΝΔτών βρέ αδελφέ, να διοριστούν?
Θά πάθαινε κάτι άν έκανε τίς νέες διατάξεις πού θέλει για την επόμενη φουρνιά?
Αυτά τα παιδιά ακόμα καί άν είναι ΝΔτες δέν είναι και Ελληνόπουλα?
Καί όταν η ΝΔ προσπαθούσε με καλή διάθεση να μονιμοποιήσει όλους τούς συμβασιούχους πού είχαν διοριστεί επί ΠΑΣΟΚ (πολλές χιλιάδες κόσμου) ήταν καλά?
Θά έπρεπε να ντρέπεται το ΠΑΣΟΚ...
Αυτήν είναι η νεά ιντερνετική Ελλάδα?
Διαβάζουμε στό in.gr




Την αναστολή όλων των διαγωνισμών επιλογής και κατάταξης ΕΠΟΠ, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Ευ.Βενιζέλου.

Οι σχετικές διαδικασίες αφορούν διαγωνισμούς επιλογής και κατάταξης ΕΠΟΠ, τόσο στον Στρατό, όπου η διαδικασία βρίσκεται στο τελικό στάδιό της, όσο και στο Ναυτικό και την Αεροπορία, όπου η διαδικασία βρίσκεται στο αρχικό στάδιό της.

Ο κ. Βενιζέλος ανακοίνωσε επίσης ότι θα κατατεθεί ρύθμιση στη Βουλή με την οποία καταργείται η παράμετρος της συνέντευξης.

«Θα απομείνουν συνεπώς μόνον κριτήρια αντικειμενικά που περιβάλλονται από εγγυήσεις απόλυτης διαφάνειας και με βάση τα κριτήρια αυτά θα συνεχιστούν οι σχετικές διαδικασίες» κατέληξε.

Σχόλια

Ο χρήστης ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ είπε…
Ο λύκος κι αν εγέρασε......
Ο χρήστης El Greco είπε…
Έλεος, τι είναι το κράτος, ευαγές ίδρυμα για να βοηθάει τα "πτωχά" γαλάζιοπράσινα παιδιά;
Οπλίτες χρειάζεται ο στρατός όχι σαπιοκοιλιάδες βολεψάκηδες.

Ελπίζω με τον καινούριο αρχηγό η ΝΔ να προσφέρει φρέσκες ευρωπαϊκές συντηρητικές ιδέες και όχι να είναι ο προστάτης του νέου βολέματος και της νέας αργομισθίας.
Ο χρήστης aristos είπε…
Με την κατάργηση της συνέντευξης, αν τελικά γίνει, θα υπάρξει πρόβλημα στην κατάταξη και κατ επέκταση την επιλογή των υποψηφίων. Όταν μεγάλος αριθμός υποψηφίων θα έχει τα ίδια μόρια με βάση τα απαιτούμενα προσόντα που ειναι κοινά για όλους (δεν βαθμολογούνται τα επιπλέον απο τα ελάχιστα προσόντα) είναι απορίας αξιο το πως θα επιλέγουν τους υποψηφους.
Μπορεί να το παίζουν κορώνα-γράμματα η να λαμβάνουν υπόψη αν ο υποψήφιος έχει υβριδικό αυτοκίνητο συγκεκριμένης εταιρείας.
Και κάτι τελευταίο δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο καμμία σοβαρή εταιρεία-υπηρεσία, ποσο μάλιστα στρατιωτκή που δεν προβαίνει σε συνέντευξη των υποψηφίων στελεχών της.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μόνο το αίσχος της συνέντευξης αλλάζει.. Όλα τα άλλα παραμένουν τα ίδια! Ας υποβάλουν λοιπόν τα χαρτιά τους και ας διαγωνιστούν επί ίσοις όροις με τα υπόλοιπα παιδιά του ίδιου θεού!
-Δεν είναι πιο δίκαιο;
Ο χρήστης brexians είπε…
οχι δεν ειναι το ιδιο
ο στρατος χρειαζεται μια "ειδικη στοφα" και τα βιογραφικα και ο ΑΣΕΠ δεν την βγαζουν στην φορα...
δεν θελουμε και αλλους ΠΑΣΟΚΟφρουρους δημοσιους υπαλληλους......
θελουμε ΕΠΟΠ μισθοφορους δηλαδη επαγγελματιες στρατιωτες..που πρεπει να ειναι και κατα συνθηκη "στρατοκαυλοι".....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οταν ολοι οι αλλοι οχι αντιθετοι ψηφοφοροι ισως της ΝΔ επρεπε να πηγαινουν στα γραφεια διαφορων γελοιων βουλευτων να γραφουν αιτησεις τι θελουν,εξευτελιστικο,να ανεχονται απρεπεις συμπεριφορες απο κατα τεκμηριο αγραμματους διευθυντες πολιτικων γραφειων,που δεν μπορουσαν να διαβασουν ουτε τα βιογραφικα,καλα κανατε και τους μαρισατε.