Κουμουτσάκος: Εδώ καί ώρες τό ΠΑΣΟΚ είναι ένοχα σιωπηλό σέ τρία μείζονος σημασίας ζητήματα...(άρχισαν απο τώρα οι ζεμπεκιές;)


Ο Κουμουτσάκος αναδεικνύει τρία μεγάλης σημασίας ζητήματα καί επισημαίνει ότι ώρες μετά το ΠΑΣΟΚ δέν απαντάει....
Εμείς εδώ εκτιμούμε ότι ειδικά το θέμα τού αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη είναι θέμα κορυφαίο καί κρίσιμο.
Δεδομένου δέ, ότι το θέμα δέν ετέθη απο κάποιον δημοσιογράφο ή με κάποιον άλλο τρόπο αλλά απο την ίδια την ΥΠΕΞ (η οποία με βάση τήν κοινή λογική δέν αποκλείεται να γνωρίζει και κάτι παραπάνω απ΄αυτά πού λέει δημόσια) τής χώρας κάνει την ερώτηση να αποκτά άλλη σημασία....

Διαβάζουμε στην Ναυτεμπορική (ωρα δημοσίευσης 21.24, σήμερα )
Κλιμακώνει την επίθεση της στο ΠΑΣΟΚ η ΝΔ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος για τις εκλογές Γιώργος Κουμουτσάκης καλεί και πάλι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να τοποθετηθεί ξεκάθαρα σε τρία μείζονος σημασίας ζητήματα-προκλήσεις για την ίδια την αξιοπιστία του:

· το θέμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας

· το στρατηγικής σημασίας έργο το αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης

· τις αντικρουόμενες και ανειλικρινείς τοποθετήσεις του Γραμματέα του».


«Πολλές ώρες μετά και το ΠΑΣΟΚ μένει αμήχανο. Ένοχα σιωπηλό. Μένει έκθετο» προσθέτει.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειναι σε επαφή με την Πλατεία Μαβίλλης για να τους υποδείξει τι πρέπει να πουν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΡΩΤΟ:
Το ότι ο Γιωργάκης είναι αμερικανός το ξέρουμε. Η μητέρα του είναι αμερικανίδα, γεννήθηκε στην αμερική, μεγάλωσε στην αμερική και σπούδασε στην αμερική.
ΔΕΥΤΕΡΟ:
Το ότι ο Γιωργάκης είναι άνθρωπος των αμερικανών το ξέρουμε. Την εποχή που ήταν Υπουργός εξωτερικών οι περισσότεροι σύμβουλοί του ήταν αμερικανοί και μάλιστα κάποιοι δεν ήξεραν καν Ελληνικά. Επίσης οι θέσεις του υπέρ του προδοτικού σχεδίου ανάν, η υποχωρητικότητά του με τα σκόπια, και η αρνητική του προδιάθεση τόσο για τους ρώσικους αγωγούς όσο και για τη συμφωνία με τους κινέζους για τα λιμάνια δείχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι είναι ο κλασσικός πολιτικός μαριονέτα που ανταλάσσει την αμερικανική πολιτική υποστήριξη με τις εθνικές υποχωρήσεις.
Ο ΦΡΟΫΝΤ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΛΥ.
Έλεγε:
"Συχνά, το ξίφος είναι απλά ένα ξίφος".
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ARA FOTIA KAI TSEKOURI