«ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων, ο μεγαλύτερος ίσως σατιρικός κωμικός της Ελλάδος επιστρέφει μετά από τρία χρόνια απουσίας στη Θεατρική Αθήνα για να παρουσιάσει μαζί με τη θεατρική του ομάδα «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» και στο κοινό του Αττικού λεκανοπεδίου την αριστουργηματική κωμωδία των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου «ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ».
Οι εμφανίσεις του Χάρρυ Κλυνν στην Αθήνα και στον Πειραιά είναι και οι τελευταίες μια περιοδείας μαμούθ σε όλη την Ελλάδα που ξεκίνησε στις 6 Ιουνίου από την ΕΔΕΣΣΑ .
Έτσι η παράσταση θα παιχτεί:

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στο «ΑΤΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ»
Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στο «ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ» του Πειραιά
Και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο «ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ» στο Χαλάνδρι…

Την ημέρα αυτή ο Δήμος Χαλανδρίου θα τιμήσει τον Χάρρυ Κλυνν για την προσφορά του στα γράμματα και στο πολιτισμό. Σημειώνεται ότι καθόλη τη διάρκεια της μακρόχρονης παραμονής του στην Αθήνα ο Χάρρυ Κλυνν ήταν κάτοικος και Δημότης Χαλανδρίου…
Το χειμώνα ο Χάρρυ Κλυνν θα παρουσιάσει για Τρίτη συνεχή θεατρική σεζόν το ίδιο έργο από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι και 10 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα μετά από τις πιεστικές προτάσεις που δέχεται να παρουσιάσει τον «ΗΡΩΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ» για ένα και μόνο μήνα σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας.

«Είναι απίστευτη η ικανότητα και η ευκολία του Χάρρυ Κλυνν να μεταπηδά από το ένα συναίσθημα στο άλλο. Η εκφραστικότητα του λόγου του, η λιτή του κίνηση, ο τρόπος που παίζει όταν δε μιλά, οι απίστευτες παύσεις του και τέλος εκείνη η μαγική του δύναμη που τον κατεβάζει από τη σκην\ή και τον τοποθετεί ανάμεσα στους θεατές στην πλατεία, δίνουν μια απίστευτη δύναμη στην παράσταση που σε συνεπαίρνει!»


Σχόλια