Oλοι οι περίοικοι γνώριζαν την ταυτότητα της μάρτυρα και τις συνθήκες της φρούρησης. Υπάρχει πληροφορία ότι το θύμα είχε πεί ότι τον παρακολουθούσαν..

Οπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία, όλοι οι περίοικοι γνώριζαν την ταυτότητα της μάρτυρα και τις συνθήκες της φρούρησης. Καθημερινά οι γείτονες της συζύγου του Αγγ.Κανά καλημερίζονταν με τους φρουρούς και συζητούσαν στον πεζόδρομο όπου έγινε τελικά ο φόνος.
Ετσι και οι δράστες είχαν πλήρη ευχέρεια να συλλέξουν πληροφορίες αφού ο αρχικός εντοπισμός στόχου ήταν ευκολότατος και δεκάδες άνθρωποι μπορούσαν να αναφέρουν μία ή δύο συνήθειες των φρουρών.....
....Συζητώντας για την κατάσταση στην αντιτρομοκρατική στην πρωινή εκπομπή του MEGA το πρώην στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής κ.Αικατερινόπουλος μεταξύ άλλων κατήγγειλε ότι το τελευταίο διάστημα η υπηρεσία όχι μόνο δεν αναδιοργανώθηκε αλλά αποδιοργανώθηκε περαιτέρω.
Μεταξύ άλλων παραιτήθηκε ακόμη ένα στέλεχος τις τελευταίες ημέρες, για το οποίο αν και δεν ανέφερε το λόγο είπε ότι «καλά έκανε και έπρεπε να είχε φύγει και νωρίτερα»!
Σχολίασε μάλιστα ότι προσθήκες ειδικών φρουρών και συνοριοφυλάκων δεν αποτελούν αναδιάρθρωση, ούτε μεταθέσεις από την Τροχαία, όπως απάντησε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου. Ακόμη χειρότερα, η Ελλάδα προχώρησε σε παγκόσμια πρωτοτυπία, δημιουργώντας «παράρτημα» της Αντιτρομοκρατικής στην Θεσσαλονίκη, όταν σε όλο το δυτικό κόσμο οι δομές είναι ενιαίες σε κάθε χώρα.
Σημαντικότερη είναι ωστόσο η καταγγελία ότι η Αντιτρομοκρατική εκπροσωπήθηκε σε διεθνές συνέδριο στη Βαρκελώνη προ λίγων ημερών, από υπασπιστή πρώην υπουργού από αυτούς που «αποπέμφθηκαν» τους τελευταίους μήνες από την κυβέρνηση. Ο αστυνομικός αυτός πέραν της απλής του ιδιότητας δεν είχε καμία σχέση με το αντικείμενο της Αντιτρομοκρατικής, προσέθεσε, ένδειξη της απαξίωσης της υπηρεσίας από την κυβέρνηση και το υπουργείο Εσωτερικών......
.....Αλλη μία διάσταση στην εικόνα αποδιοργάνωσης της ΕΛ.ΑΣ. δίνει η πληροφορία ότι το θύμα της φονικής επίθεσης έξω από την κατοικία της πρώην συζύγου Κανά, είχε αντιληφθεί ότι κάτι επρόκειτο να συμβεί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, προ ημερών ο 41χρονος αστυνομικός κατά τη διάρκεια της βάρδιας του αντελήφθη ύποπτες κινήσεις ή παρουσία ατόμων, από τις οποίες θορυβήθηκεΓια το λόγο αυτό, όταν πέρασε από το σημείο, τυχαία ή προγραμματισμένα, περίπολος ανδρών της ομάδας Δέλτα, τους ανέφερε τι αντιλήφθηκε, χωρίς κατά τα φαινόμενα να εντοπιστεί κάτι εκείνη τη στιγμή.
Δυστυχώς ωστόσο, η παρατηρητικότητα του αστυνομικού δεν μπόρεσε να τον σώσει, καθώς στη συνέχεια δεν κινητοποιήθηκε περαιτέρω ο μηχανισμός ώστε να ενισχυθεί το συγκεκριμένο σημείο.
Πηγή: διάφορα άρθρα απο τό http://new.e-go.gr/

Σχόλια

Ο χρήστης ΣΚΑΙς είπε…
wolfακο
ωραία θα διαβάζουμε σε σένα ότι δεν διαβάζουμε στους νταβατζήδες.
Τι νόμιζες δηλαδή ότι θα πουν αυτοί?
Τι καλά που γίνονται τώρα?
Α ρε κατακαημένε ΝΔκράτη με τα λαμόγια είναι όλοι!! Τι να πεις....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους τρομοκράτες, τους βομβιστές και τους κουκουλοφόρους.

ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ;

Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

ΜΟΝΟ ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ΚΑΘΑΡΑ.

Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.