Στό σπίτι πού πρίν έμενε ο Νίκος Χατζηνικολάου με τήν Κρίστυ Τσολακάκη μετακόμισε τό ζεύγος Οικονόμου....



Το καινούργιο τους σπίτι στα βόρεια προάστια απολαμβάνουν εδώ και λίγο καιρό ο γνωστός μπασκετμπολίστας και η όμορφη Θεσσαλονικιά. Το ζευγάρι μετακόμισε σε μια υπέροχη μονοκατοικία, που στο παρελθόν ήταν το σπίτι του Νίκου Χατζηνικολάου και της Κρίστυ Τσολακάκη.
Το ακίνητο βρίσκεται σε μια καταπράσινη περιοχή και διαθέτει μεγάλο κήπο με γκαζόν και πισίνα. Το ζευγάρι διαμόρφωσε τους χώρους σύμφωνα με το προσωπικό του γούστο και τώρα πια μπορεί να δέχεται τους φίλους του για μια χαλαρή βραδιά στον κήπο ή για ένα απόγευμα με αθλητικά στην τηλεόραση στο τεράστιο καθιστικό.
Στο ισόγειο της μονοκατοικίας βρίσκονται οι χώροι υποδοχής και η κουζίνα. Ένα μεγάλο τζάκι μονοπωλεί τα βλέμματα στο σαλόνι, δίπλα απλώνεται η τραπεζαρία, ενώ στο μπαλκόνι της κουζίνας υπάρχει μια θερινή τραπεζαρία σκεπασμένη από όμορφη πέργκολα.
Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρεις κρεβατοκάμαρες, η μία εκ των οποίων είναι διαμορφωμένη για να μένει εκεί, όταν βρίσκεται με τον πατέρα της, η κόρη του Νίκου Οικονόμου Αριάδνη από το γάμο του με την Άννα Δρούζα. Η μικρή απολαμβάνει να παίζει στον κήπο με το σκυλάκι της και βέβαια τώρα που καλοκαιριάζει θα χαίρεται την πισίνα όσο πιο συχνά μπορεί. Να σημειώσουμε ότι στον τρίτο όροφο υπάρχει σοφίτα με μπαλκόνι και σούπερ θέα.http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13950&subid=2&tag=10222&pubid=2539654#

Σχόλια