Η ``Ελληνική Μακεδονία`` του Ομπάμα. (Αυτό πού δέν λέγεται από τα ΜΜΕ).


Όλα τα ΜΜΕ ανέφεραν την δήλωση Ομπάμα κατά τη διάσκεψη του ΝΑΤΟ, στην μελλοντική ένταξη της ``Μακεδονίας`` στον οργανισμό. Δεν φαίνεται να έτυχε όμως της προσοχής στα κυριακάτικα φύλλα η αναφορά του αμερικανού προέδρου στην ``Ελληνική Μακεδονία``, κατά την κοινή παρουσία τους στα τηλεοπτικά μέσα με τον Κώστα Καραμανλή.

Προσωπική εκτίμηση, στο θέμα της ονομασίας του κρατιδίου ο κύβος ερρίφθη και οι αποφάσεις ελήφθησαν. ``Ελληνική Μακεδονία`` η δική μας, ``Σλαβική`` ή ``Σκοπιανή Μακεδονία`` ή κάτι σχετικό η δική τους.

gtsom@yahoo.com

Σ.Σ. Περιμένουμε απο το φίλο Γιώργο καί άλλα κείμενα καί κυρίως πάνω σέ θέματα εσωτερικής ασφάλειας (εκεί σέ θέλω Γιώργο)

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ή έχεις προσωπικότητα ή δεν έχεις πράσινα χαζόπαιδα.
Ο Kαραμανλής θα κάνει ΑΥΤΟ που θέλει, ΟΤΑΝ το θέλει και ΟΠΩΣ το θέλει αυτός.
Ο Καραμανλής είναι ηγέτης δεν είναι ο αργόστροφος γιός της κυρίας τσάντ που δηλώνει ότι αγαπά την Ελλάδα ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ.
Το ντουβάρι που έχετε σαν αρχηγό, όχι να γράψει τους λόγους του δεν μπορεί, αλλά ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ αυτούς που του ετοιμάζουν οι Αμερικανοί επικοινωνιολόγοι του.
Φαντάσου να έλθει η ώρα να αρχίσει να σκέπτεται, Χριστέ μου τι είπα ο άνθρωπος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

Δημοσκόπηση GPO για το Mega (30-3-2009)

Απαντώντας στο «ερώτημα» των ημερών, το 53% του συνόλου και το 77% των γαλάζιων ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία της Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

Αντίστροφα είναι τα ποσοστά για τον Γ. Παπανδρέου αφού το 66% του συνόλου και το 63% των «πράσινων» εκτιμούν ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Εάν ο Καραμανλής χάσει τις εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία της Ν.Δ. ΔΕΝ θέλει να φύγει, εάν ο Γιωργάκης χάσει τις εκλογές ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!

Γιωργάκη, ήλθε η ώρα σου αγόρι μου.

Έλα, έλα τώρα, ξέρεις εσύ.

Με ελαφρά πηδηματάκια!

Φτωχή κυρία Τσάντ.