Πολλές γυναίκες -ενώ θέλουν καί προσπαθούν - δέν ξέρουν να κάνουν στοματικό sex. Οδηγίες χρήσης λοιπόν. (Χρηστικό άρθρο)




Είναι αλήθεια πως για να πάρεις την απόλαυση χρειάζεται και να την δώσεις πρώτα. Μπορεί να πιστεύεις ότι κάνεις το καλύτερο δυνατό εκεί κάτω, αλλά υπάρχουν μερικά κολπάκια τεχνικές όσον αφορά το στοματικό έρωτα που μπορείς να μάθεις και να τον κάνεις να πέσει στα γόνατα από ηδονή. Δεν χρειάζεται να είσαι '' το βαθύ λαρύγγι'' για να τις εφαρμόσεις άλλωστε και εδώ όπως και παντού, ρόλο παίζει ο τρόπος και όχι ο κόπος.

Ξεκίνα με τις βασικές κινήσεις για χείλια που αφορούν τοστοματικό σεξ και γνωρίζεις ήδη να κάνεις.

1. Άκρη άκρη: γλύστρισε την ακρούλα της υγρής γλώσσας σου γύρω από το κεφάλι του πέους του, την ουρήθρα και σε όλη την περιοχή της βαλάνου. Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείς διαρκώς την άκρη της γλώσσας που θα φροντίζεις να την υγραίνεις, και να την περνάς πάνω από κάθε σημείο και κάθε εσοχή της εκεί επιδερμίδας μέχρι να ερεθιστεί όσο περισσότερο γίνεται.

2. Βούτα το σακουλάκι στο τσαγάκι: άσε τη γλώσσα σου να περιπλανηθεί σε όλο το μήκος του πέους από τη βάση μέχρι τους όρχεις. Χτύπα τους μαλακά με τη γλώσσα σου και αύξησε σταδιακά την ένταση. Έπειτα γέμισε το στόμα σου με ένα ή και τα δύο ''μπαλάκια'' του.

3. Οι γλυκιές μικρολεπτομέρειες: όσο πιο μαλακά και απαλά μπορείς, παίξε με το κεφαλάκι του πέους του. Πάρε την κορυφή του πέους μέσα στο στόμα σου και γαργάλησέ την με τη γλώσσα σου. Και φυσικά άφησέ τον να νιώσει την καυτή και υγρή ανάσα σου τόσο κοντά του.

4. Μουρμουρίσματα: τοποθέτησε τα σουφρωμένα χείλη σου πάνω στο πέος του και άρχισε να μουρμουράς ένα αγαπημένο σου τραγουδάκι. Οι δονήσεις θα τον κάνουν να ολοκληρώσει άνευ όρων.

5. Γιατί μέσα κάνει κρύο: άλλαξε τη θερμοκρασία στο στόμα σου και άλλαξε αυτόματα και την αίσθηση που έχει το πέος του μέσα σε αυτό. Δηλαδή, πάρε ένα παγάκι πέρνα το πάνω από τα χείλη και μέσα στο στόμα σου, και βύθισε το πέος μέσα σε αυτό. Αντί για παγάκι μπορείς να χρησιμοποιήσεις θρυμματισμένο πάγο, κρύο τσάι ή ζεστό τσάι ακόμα και νερό. Φυσικά θα δυσκολευτείς λίγο με το νερό και το πέος ταυτόχρονα, γιαυτό πριν το επιχειρήσεις εξασκήσου. Αν δεν θέλεις να βάλεις τίποτα άλλο στο στόμα σου, απλά φύσα με την ζεστή ή κρύα ανάσα σου το ήδη ερεθισμένο πέος του.

6. Το δόλωμα: άφησέ τον να νομίζει ότι θα τελειώσει δίνοντας του ένα χεράκι στην ηδονή. Την κατάλληλη στιγμή και λίγο πριν ολοκληρώσει τοποθέτησε το πέος του στο στόμα σου και ρούφουξέ το. 

7. Κάνε μου λιγάκι Οοοο: κράτα σταθερό το κεφάλι σου καθώς εκείνος κινεί το πέος του μέσα και έξω στο στόμα σου. Μπορείς να θες να κρατάς την βάση του πέους για να ελέγχεις το βάθος που θα φτάνει το πέος στην κίνηση αυτή. Το στόμα σου θα πρέπει να πάρει το σχήμα ενός όμικρον.

8. Καραμελίτσα κανείς; σου αρέσουν οι καραμελίτσες; Μην τις απαρνηθείς κατά τη διάρκεια του στοματικού έρωτα. Βάλε μια καραμέλα μέντας ή μενθόλης που χρησιμοποιείς για να έχεις δροσερή αναπνοή συνήθως. Η δροσερή αίσθηση μπορεί να ενεργοποιήσει τα νευράκια του πέους του.

Γενικά: θυμήσου ότι δεν χρειάζεται να είσαι πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό για να του προσφέρεις το καλύτερο στοματικό. Με λίγη δημιουργικότητα και την προσθήκη ποικιλίας και διάθεσης πάνω απ' όλα (όχι σαν σκλάβα σε καταναγκαστικά έργα) το στοματικό σεξ μπορεί να του προσφέρει ηδονή και σένα μερικές καυτές στιγμές ανταποδοτικότητας από μέρους του.http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13302&subid=2&pubid=2073459&tag=12932

Σχόλια