Καί ενώ όλοι πιστεύαμε ότι όλα πήγαιναν καλά, ένα βήμα πρίν το χωρισμό είναι η Σίσυ Χρηστίδου με τόν Μαραντίνη (Onirama). Δυστυχώς...



«Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες»... Δυστυχώς, ίσως ο τίτλος του CD των Onirama να είναι και προφητικός για τον Θοδωρή Μαραντίνη, αν οι φήμες επαληθευτούν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας και η σύντροφός του Σίσσυ Χρηστίδου τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν είναι μαζί!

Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για οριστικό χωρισμό ή για ένα διάλειμμα στη σχέση του μέχρι πρόσφατα αγαπημένου ζευγαριού της σόουμπιζ. Ωστόσο, άτομο που γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις επιμένει πως πρόκειται για μια πολύ σοβαρή κρίση, καθώς πλέον δεν ζουν στο ίδιο σπίτι!

Αν και κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους της ξαφνικής κρίσης, εκτός από την ίδια την παρουσιάστρια και τον τραγουδιστή, όσοι τους ξέρουν υποστηρίζουν πως τα προβλήματα οφείλονται στο βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα και των δύο. Το ζευγάρι αποφεύγει να δείξει το παραμικρό που θα έβαζε κάποιους σε υποψία. Η Σίσσυ είναι ιδιαίτερα ευδιάθετη και ευχάριστη κατά τη διάρκεια του «Μες στην καλή χαρά» του Alpha όπου εμφανίζεται, ενώ ο Θοδωρής δίνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο τον καλύτερο εαυτό του στη σκηνή του «Άνοδος Stage». Πάντως, τα τελευταία Σαββατοκύριακα η Σίσσυ δεν έχει εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο, σε αντίθεση με τις πρώτες εβδομάδες της λειτουργίας του.

Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν έχουν πάρει οριστικές αποφάσεις για τη συνέχεια της σχέσης τους, αλλά από την άλλη τα πράγματα μεταξύ τους δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση. Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι δεν είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε γάμο παρά τη γέννηση του γιου τους τον περασμένο Αύγουστο.

Ο χρόνος θα δείξει αν μπορεί να είναι και πάλι μαζί ή για μια ακόμη φορά θα επιβεβαιωθεί το «αν σπάσει το γυαλί, δεν ξανακολλά».http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13950&subid=2&tag=10222&pubid=1889324

Σχόλια