Απίστευτο υπονοούμενο-πρόκληση από Αρναούτογλου γιά Νάντια Μπουλέ στό Mega Κύπρου. «Αν δεν είσαι σίγουρος για μία σχέση τι να βγαίνεις να λες».!!!!





Βουίζει ο τόπος τον τελευταίο καιρό ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάντια Μπουλέ είναι ζευγάρι. Κι επειδή ο Γρηγόρης είναι κλασική περίπτωση... «Θέλει η μπιμπ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει» (με την καλή έννοια ε;) εμμέσως παραδέχτηκε τη σχέση του με τη συμπαρουσιάστρια του. Και όχι σε αντίθεση με συντρόφους του Γρηγόρη στο παρελθόν, η Μπουλέ δεν πρέπει να έχει μεγάλο πρόβλημα που ο αγαπημένος της ψιλό - ανακοίνωσε τη σχέση τους. 

Ο Αρναούτογλου, λοιπόν, ήταν ο πρώτος καλεσμένος τηςΓωγούς Μαστροκώστα στην εκπομπή της στο Mega Κύπρου κι εκεί κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση αν ισχύουν τα τελευταία δημοσιεύματα. Ο Γρηγόρης, που είναι αλήθεια δε συνηθίζει να κρύβεται πίσω από το δαχτυλάκι του (ναι, αυτό τού το αναγνωρίζω), χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένο όνομα είπε: «Αν δεν είσαι σίγουρος για μία σχέση τι να βγαίνεις να λες». 

Χαζοί δεν είμαστε και το υπονοούμενο του «Αρνι» το πιάσαμε με τη μία. Εξάλλου, με την Μπουλέ δεν είναι περισσότερο από δύο μήνες μαζί, οπότε δικαίως αποφεύγει να μιλάει για τη σχέση αυτή, που είναι ακόμη στην πολύ αρχή της. Ωστόσο, το ζευγάρι περνάει μια χαρά κι αν πιστέψουμε τα όσα ακούγονται, ο Γρηγόρης είναι τόσο ξετρελαμένος με την Μπουλέ, που της ζήτησε να συγκατοικήσουν. Εντάξει και με άλλες σχέσεις του παρελθόντος συγκατοικούσε. Πάντως, πριν λίγες μέρες ο Γρηγόρης πήγε στους Onirama με τον Αντώνη Κανάκηκαι την Εύα Καϊλη, ενώ η Μπουλέ απουσίαζε. Αλλά αυτό δε λέει και τίποτε. Μπορεί να ήταν μία... θεσσαλονικιώτικη μάζωξη.http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13943&subid=2&tag=10626&pubid=1889475

Σχόλια