Προκαλεί η Κ. Καραβάτου. Ενώ έχει πάει διακοπές σέ παραθεριστικό κέντρο (ένα χωριό έξω απ' τήν Ακράτα) μέ τόν Κατσούλη, δέν παραδέχεται ότι τα έχουν..



Είναι παρουσιάστρια μεσημεριανής εκπομπής, του Κους Κους συγκεκριμένα, βγάζει τα άπλυτα των άλλων και αποκαλύπτει κρυφές σχέσεις και μυστικούς έρωτες. Πριν λίγο καιρό, έβγαλαν στη φορά δικά της «μυστικά», όπως τη σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη και τις διακοπές του Πάσχα που τις πέρασαν μαζί σε χωριό της Ακράτας. Από εκείνη τη μέρα, βουίζει ο τόπος για το ειδύλλιο τους, αλλά κανείς από τους δύο δεν το έχει παραδεχτεί.

Όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις, επώνυμων ζευγαριών. Με τη διαφορά, ότι η Κατερίνα Καραβάτου ναι μεν είναι «επώνυμο» πρόσωπο, αλλά πάνω απ’ όλα είναι παρουσιάστρια μεσημεριανού και δεν μπορεί να λέει για τους άλλους και για τα δικά της όχι. Έτσι, στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη, «Gala» η παρουσιάστρια του «Κους Κους» παραδέχτηκε εμμέσως ότι κάτι τρέχει με Κατσούλη.

Συγκεκριμένα, είπε ότι τον γνώρισε σε μία εκδήλωση τον πρώτο ή δεύτερο χρόνο που εκείνη ήρθε στην Αθήνα κι έκαναν παρέα, αλλά όχι κολλητή. Τον τελευταίο καιρό, όμως, τα λένε πολύ συχνά, χωρίς όμως να προσδιορίσει... πώς τα λένε. Καλά, αγαπημένε μου, δε ζήτησα... ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την παρουσιάστρια. Απλά, να πει αν βλέπονται ως φίλοι ή όχι. Είπε, όμως, ότι δεν θέλει να επεκταθεί σε αυτό το θέμα, διότι νιώθει λίγο περίεργα. «Να μιλάει για τα προσωπικά της;» αναρωτιέμαι εγώ τώρα.

Τι άλλο είπε για τον Κατσούλη; Ότι είναι νωρίς ακόμη να μιλάει για εκείνον. Εντάξει, τα λόγια είναι περιττά. Το πιάσαμε το υπονοούμενο. Ειδικά, μετά την παραδοχή της ότι το δημοσίευμα που έλεγε ότι έκαναν μαζί διακοπές ήταν αληθινό, νομίζω ότι δεν θέλουμε κάτι άλλο. Μας κάλυψε...http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13943&subid=2&pubid=2855844&tag=11921

Σχόλια