Τί γίνεται ρε παιδιά; Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τά έχει καί με τή Νάντια Μπουλέ;





Θα θυμάσαι που πριν λίγο καιρό είχε σκάσει η φήμη ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βγαίνει - στο κρυφό - με τη Νάντια Μπουλέ και δεν αποκλείεται η συμπαρουσιάστρια του στον «Όμορφο κόσμο» να ήταν και η αιτία που χώρισε με τη σύντροφό του, Μπέτυ Σαραντινού; Λοιπόν, τις τελευταίες μέρες η φήμη αυτή επανήλθε, μόνο που όπως όλα δείχνουν η νέα σχέση του Γρηγόρη δεν είναι και τόσο φήμη, αλλά γεγονός!

Για του λόγου το αληθές, πριν λίγες μέρες η κάμερα του Star συνέλαβε τους δύο «συναδέλφους» στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή τους από Θεσσαλονίκη. Αν και κάποιοι λένε ότι δεν είχαν πάει Θεσσαλονίκη, αλλά Μιλάνο και πήραν ανταπόκριση για Θεσσαλονίκη, ώστε να ρίξουν στάχτη στα μάτια και μπλα μπλα. Ποσώς με ενδιαφέρουν οι τσαχπινιές του Γρηγόρη και τα «θολώματα» του. «Τα έχει τελικά με την Μπουλέ ή όχι»; Αυτό με ενδιαφέρει. Αν την πήγε Μιλάνο, που είχε πάει και τη Θρασκιά ή αν την πήγε Θεσσαλονίκη, δε με νοιάζει μία.

Το θέμα είναι γιατί την πήγε και με ποία ιδιότητα την πήγε. Πώς θα μάθουμε; Μην περιμένεις από τον Αρναούτογλου. Οπότε τι απομένει; Να παρακολουθούμε καθημερινά τον «Όμορφο κόσμο» μπας και βγάλουμε νόημα από κλεφτές ματιές και τυχαία αγγίγματα. Την ίδια σκέψη με εμένα φαίνεται ότι έκαναν πολλοί, διότι τις τελευταίες μέρες που ασχολούνται όλοι με το θέμα, τα νούμερα της εκπομπής έχουν ανέβει και για πρώτη φορά μετά από καιρό ο Αρναούτογλου έχει πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής την Ελένη Μενεγάκη.

Τελικά, αγαπημένε μου οι εγκυμοσύνες, οι έρωτες και οι χωρισμοί ευνοούν σοβαρά την AGB. Αν δεν σου συμβαίνει τίποτε από τα παραπάνω, καλύτερα να κάτσεις σπίτι σου. Επίσης, θέλω να σου πω ότι οι κακές γλώσσες λένε ότι η Μπουλέ έχει πάρει θάρρος από τη σχέση της με τον παρουσιαστή και τού ζητάει να μεγαλώσει ο ρόλος της. Όπως καλή ώρα κάποτε παλιά η Ράνια..... Μάλιστα!http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13943&subid=2&tag=10220&pubid=1859635

Σχόλια