Ο Ντέμης έφτιαξε εταιρεία πού θά κάνει μάνατζμεντ σέ τραγουδιάρες. Πρώτη πελάτισα η Δέσποινα Βανδή...




Πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η νέα εταιρεία δημοσίων σχέσεων του Ντέμη Νικολαϊδη θα αναλάβει την Δέσποινα Βανδή. Βέβαια, τη φήμη αυτή συνόδευε και άλλη μία, αυτή που έλεγε ότι η αοιδός θέλει να αποχωρήσει από την Heaven γιατί ήταν δυσαρεστημένη από τη συνεργασία τους. Ακόμη και με τον Φοίβο, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους νέους καλλιτέχνες της εταιρείας.

Λοιπόν, απ’ όλα τα παραπάνω κράτα το πρώτο. Τις δημόσιες σχέσεις της Βανδή αναλαμβάνει η εταιρεία του Ντέμη. Τα υπόλοιπα, περί αποχώρησης και απογοήτευσης, δεν ισχύουν στο ελάχιστο. Και το αυτό αποκάλυψε ο διευθυντής της Heaven, Μάκης Πουνέντης ο οποίος σε συνέντευξη του διέψευσε ότι η Δέσποινα φεύγει από την εταιρεία, λέγοντας χαρακτηριστικά... «άμα φύγει, θα φύγω μαζί της».

Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν αναλάβει ο Πουνέντης οι σχέσεις του με την αοιδό ήταν χάλια. Τους τελευταίους μήνες έχουν φτιάξει και είναι καλύτερες από ποτέ. Και μεταξύ άλλων έκανε την αποκάλυψη για τη συνεργασία του διάσημου ζεύγους. Για την ιστορία, οι ενέργειες του Ντέμη για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια έχουν ήδη ξεκινήσει και για το λόγο αυτό ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ κάνει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, αφού η εταιρεία του θα διοργανώνει συναυλίες και θα φέρνει στην Ελλάδα ξένα συγκροτήματα. Για να δούμε πως θα τα πάει με την Δέσποινα. Θα την κουμαντάρει καλά;http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13943&subid=2&tag=10626&pubid=1877812

Σχόλια