Μεγάλο χουνέρι από τόν Sakis Ρουβάς στόν Ηλία Ψινάκη καί τήν Τζούλια. Ε, όχι αγάπη μου αυτό θα το πληρώσει φέρεται να είπε ο Ηλίας Ψινάκης...




Ανεπανόρθωτη είναι η ρήξη μεταξύ Σάκη Ρουβά και Ηλία Ψινάκη και αυτή την ψύχρα τη λούζονται και όσοι έχουν να κάνουν με το γνωστό μάνατζερ. Μία από αυτούς είναι η προστατευόμενή του Τζούλια Αλεξανδράτου, που εισέπραξε ένα ηχηρό «όχι» από τον ποπ σταρ σε πρόταση συνεργασίας. Θυμόμαστε όλοι ότι ο Σάκης Ρουβάς δεν γύρισε ούτε να κοιτάξει τον Ηλία Ψινάκη όταν πήγε στο κέντρο που εμφανίζεται, το «Starz». Τρανή απόδειξη ότι οι δύο πάλαι ποτέ στενοί συνεργάτες και φίλοι ούτε ένα τυπικό «γεια» δεν λένε. Πόσο μάλλον να αποδεχτεί ο Ρουβάς το «ρουσφέτι» που του ζήτησε ο μάνατζερ, το οποίο του αρνήθηκε διά... ροπάλου!

Τι ήθελε ο Ψινάκης; Μια τόση δα χάρη: να συνεργαστεί ο Σάκης με την Τζούλια στις συναυλίες που θα δώσει εκείνος το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα. Μάλιστα, λέγεται ότι ο Ψινάκης πιθανολογούσε πως ο φίλος του θα αρνιόταν κάτι τέτοιο, όμως ήθελε να του το ζητήσει επίτηδες. Από την απάντησή του θα καταλάβαινε πολλά για το πόσο και εάν πλέον ο Σάκης τον υπολογίζει. Δυστυχώς για την Τζούλια, πράγματι ο Σάκης αρνήθηκε να πλαισιωθεί στις συναυλίες του από την ξανθιά καλλονή.

Δεν γνωρίζουμε αν η απάντησή του ήταν τέτοια για να μην κάνει τη χάρη στον Ηλία Ψινάκη ή γιατί πραγματικά δεν ήθελε συνεργασία με την Αλεξανδράτου. Φυσικά, μη φανταστείτε πως ο γνωστός μάνατζερ «έβαλε τη γάτα του να κλαίει» από την απάντηση αυτή, αφού έχει να ασχοληθεί με πολύ πιο σημαντικά θέματα, όπως τη φιλοξενία υψηλών προσώπων που περιμένει στο σπίτι του στον Νέο Βουτζά!

Ποια είναι αυτά; Ο θείος του Σταύρος Ψινάκης, σημαίνουσα προσωπικότητα στις Φιλιππίνες και επιστήθιος φίλος της προέδρου της χώρας Κορασόν Ακίνο. Η άλλοτε πρώτη κυρία και ο κραταιός επιχειρηματίας θα καταλύσουν στο σπίτι του Ηλία Ψινάκη, όπου η Τζούλια ελπίζει να γνωρίσει καλύτερα το συγγενή του κολλητού της.

Κι αυτό γιατί ακούγεται ότι η ζωή του Σταύρου Ψινάκη θα γυριστεί ταινία στο Χόλιγουντ με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Ποιο είναι λοιπόν το ζητούμενο για την Τζούλια; Μα τι άλλο από ένα περασματάκι ή μια guest εμφάνιση, αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι το ρόλο της πρωταγωνίστριας θα έχει κάποια ξένη ηθοποιός με περγαμηνές.http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13950&subid=2&tag=10222&pubid=1739710


Σχόλια