Πάρης Κασιδόκωστας καί Τζίμης Σταθοκωστόπουλος ήρθαν στά χέρια γιά μιά ξανθιά...


Για τα μάτια μιας γοητευτικής ξανθιάς ήρθαν στα χέρια ο Πάρης Κασιδόκωστας και ο επιχειρηματίας Τζίμης Σταθοκωστόπουλος. Το επεισόδιο ανάμεσα στους δύο άντρες έγινε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας.

Ο Πάρης Κασιδόκωστας συνοδευόμενος από ξανθιά αιθέρια ύπαρξη αγνώστων λοιπών στοιχείων και λίγους ακόμη φίλους του περνούσε την είσοδο του καφέ «Εgo Μio» στη Γλυφάδα. Λίγο αργότερα και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος βρέθηκε στο ίδιο μαγαζί. Ο γνωστός επιχειρηματίας δεν είχε αντιληφθεί ακόμα την παρουσία του Πάρη Κασιδόκωστα, όταν όμως είδε την ξανθιά εντυπωσιακή συνοδό του, την αναγνώρισε και έσπευσε να τη χαιρετήσει. Οι δυο τους έπιασαν την κουβέντα και δεν πέρασαν παρά μόνο λίγα λεπτά μέχρι ο Πάρης να αντιληφθεί τη συνομιλία τους. Ήταν σαν να τον είχε διαπεράσει ηλεκτρικό ρεύμα. Ο Τζίμης, αν και αντιλήφθηκε το έντονο βλέμμα του Πάρη, συνέχισε να μιλάει στην καλλονή ανταποδίδοντας στο νεαρό γόνο το άγριο βλέμμα. Ο Πάρης αρχικά δεν αντέδρασε, όμως έδειχνε εκνευρισμένος. Όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα όμως, τόσο περισσότερο ηλεκτριζόταν η ατμόσφαιρα. η μόνη που δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό ήταν η νεαρή κοπέλα.

Ο καβγάς φούντωσε

Μέσα σε δευτερόλεπτα ο Πάρης έφτασε στο σημείο όπου κουβέντιαζε η ξανθιά κοπέλα με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο και την άρπαξε από τον καρπό για να επιστρέψουν στο τραπέζι τους. Αυτό αρκούσε για να χαθεί κάθε έλεγχος. Κουβέντα στην κουβέντα οι δύο άντρες δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια τόσο των θαμώνων όσο και της ίδιας της κοπέλας, που έδειχνε να μην ξέρει πώς να αντιδράσει. Τα είχε χάσει κυριολεκτικά, αφού μέσα σε ελάχιστα λεπτά και από τη μια στιγμή στην άλλη είχε προκληθεί τόσο έντονη διαμάχη ανάμεσα σε δύο γνωστούς της. Μάταια προσπαθούσε να τους ηρεμήσει! Τελικά, χρειάστηκε η επέμβαση των αντρών από την παρέα του Πάρη, για να χωρίσουν τους δύο άντρες που ήταν θολωμένοι από την οργή τους. Ο Πάρης με τη συνοδό του αποχώρησαν κακήν κακώς, ενώ και ο Τζίμης έφυγε λίγα λεπτά αργότερα.  http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13950&subid=2&tag=10222&pubid=1765735

Σχόλια