Οσο καί νά μάς φαίνεται απίστευτο η Δήμητρα Ματσούκα καί ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος είναι και πάλι μαζί...




Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Ο λόγος για την Δήμητρα Ματσούκα και τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο, οι οποίοι μετά από ένα μικρό διάστημα χώρια είναι και πάλι μαζί. Και μάλιστα, το ίδιο ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι με πριν. Εξάλλου, την είδηση ότι το ζευγάρι τα βρήκε ξανά την πληροφορηθήκαμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όταν Ματσούκα και Βιγκόπουλος πήγαν μαζί στην Νέα Υόρκη.

Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα δεν τους είχαμε δει σε κοινή έξοδο, παρόλο που στο παρελθόν μάς είχαν συνηθίσει σε πολλές κυρίως νυχτερινές εξόδους. Κι εκεί που πήγαμε να τους ξεχάσουμε (λένε λένε πως ξεχνιούνται μάτια που δεν βλέπονται) τσουπ κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την επανασύνδεση.

Η ταινία «Σκλάβοι στα δεσμά τους», όπου πρωταγωνιστεί η Ματσούκα έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες και η ηθοποιός πήγε σε αυτήν αγκαζέ με τον αγαπημένο της. Κι εννοείται ότι όλα τα φλας άστραψαν και βρόντηξαν στη θέα του ζευγαριού, που είχαμε καιρό να δούμε και μάς είχε λείψει τα μάλα. 

Κατά την προβολή της ταινίας κάθονταν μαζί και σχολίαζαν ο ένας στο αυτί του άλλου, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι είχαν γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Άλλωστε, πέντε χρόνια που είναι μαζί, έχουν συνηθίσει σε αυτό.«Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια» που λέμε. Μετά την προβολή, όμως, ακολούθησε δεξίωση κι εκεί (άγνωστο γιατί) ο Βιγκόπουλος δε συνόδευσε την Ματσούκα. Αλλά λίγη σημασία έχει, αφού το ζευγάρι όχι όνο είναι καλά, αλλά λένε ότι η ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι του...http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13943&subid=2&tag=10580&pubid=1817657

Σχόλια