Στιγμή τής αλήθειας: «είσαι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα», εκείνος απάντησε με σιγουριά «Όχι». Κι εννοείται ότι το μηχάνημα έδειξε «Ψέμα»


Είδαν εκεί στον ΑΝΤ1 ότι η ήπια μορφή της «Στιγμής της αλήθειας» δεν πιάνει και αποφάσισαν να αφήσουν τις «ξενέρωτες» ερωτήσεις και να ξαναπιάσουν τις σκληρές. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τον 30χρονο παίκτη, που θα πούλαγε ακόμη και τη μάνα του για κάποια ευρώ, ενώ αυτή την Πέμπτη επιστρέψαμε στα γνωστά... Ζευγάρια που πηγαίνουν στο παιγνίδι μονιασμένα και φεύγουν χωρισμένα.

Στην αρχή όταν το ακούς λες: «Χμ. Σοκαριστικό». Αν το καλοσκεφτείς, όμως, είναι διασκεδαστικό, διότι στην τελική αγαπημένε μου... ας πρόσεχαν κι αυτοί. Το βράδυ της Πέμπτης, ας πούμε, είχε πάει ένας παντρεμένος παίκτης και στο στούντιο είχε φέρει τη σύζυγό του. Το ζευγάρι ήταν εννέα χρόνια παντρεμένο, αλλά με μια γρήγορη ματιά καταλάβαινε κανείς ότι ο σύζυγος έχει θέμα. Και το αυτό αποδείχτηκε στη συνέχεια, όταν εκείνος χωρίς κανένα πρόβλημα αποκάλυπτε ότι δεν έχει ξεπεράσει την προηγούμενη σχέση του.

Και να ήταν μόνο αυτό; Καλά θα ήταν για την έρμη τη σύζυγο, η οποία γινόταν - τουλάχιστον ρεζίλι - στο Πανελλήνιο. Βλέπεις, ο σύζυγος προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις, όπως ότι έχει γνωρίσει την γκόμενα στη σύζυγό του ως καλή φίλη για να την συμπαθήσει (ούτε στην Τόλμη και Γοητεία δεν γίνονται αυτά), ότι έχει κάνει τηλεφωνικό σεξ με την ερωμένη του ενώ ήταν παντρεμένος (καλά, αυτό γίνεται παντού, αλλά δεν το διατυμπανίζεις κιόλας).

Η έρμη η σύζυγος έψαχνε τρύπα να κρυφτεί και παρακαλούσε να ανοίξει η γη να την καταπιεί από το ρεζιλίκι του αλλούνου. Αλλά εκείνος πέρα έβρεχε. Συνέχιζε τις αποκαλύψεις, με στόχο τα λεφτά. Επειδή, όμως, «ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη» ήρθε η ώρα της εκδίκησης. Στην ερώτηση «είσαι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα», εκείνος απάντησε με σιγουριά «Όχι». Κι εννοείται ότι το μηχάνημα έδειξε «Ψέμα», διότι μπορεί ο σύζυγος να πείθει εαυτόν και γυναίκα ότι δεν θέλει άλλη, όμως, ο ανιχνευτής δεν τρώει κουτόχορτο.

Κι όταν προηγουμένως αποκαλύπτει ότι δεν έχει ξεπεράσει την προηγούμενη σχέση, διά της ατόπου απαγωγής βγαίνει το συμπέρασμα ότι ψεύδεται. Αποτέλεσμα; Έχασε λεφτά, έχασε αξιοπρέπεια, ενώ θα είναι τυχερός αν δεν χάσει και τη σύζυγο! Α επίσης, από το χθεσινό παιγνίδι βγαίνει κι άλλο ένα συμπέρασμα... «Αν ο άνδρας θέλει να σου την κάνει και με τα παλιά σώβρακα το ρίχνει το κέρατο»! (e-go.gr)

Σχόλια