Σωστός ο 47χρονος Τζορτζ Κλούνει. Χτύπησε 26χρονη, όμορφη, ποιήτρια καί ανηψιά τής δολοφονημένης προέδρου τού Πακιστάν Μπούτο.


Νέα κατάκτηση για τον Κλούνεϊ!


12:13 12/2


Φαίνεται ότι η τελευταία κατάκτηση τουΤζορτζ Κλούνεϊ είναι η νεαρή ανιψιά της δολοφονημένης προέδρου του Πακιστάν,Μπεναζίρ Μπούτο.

Η 26χρονη (29 Μαϊου 1982ΠακιστανήΦατιμά Μπούτο, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κολούμπια, δημοσιογράφος και ποιήτρια, έχει γράψει δύο βιβλία, έχει πολιτική στήλη σε καθημερινή εφημερίδα, ενώ η Μπεναζίρ αναφερόταν σε κείνη στην αυτοβιογραφία της ως «η αγαπημένη μου ανιψιά».

Ο ηθοποιός και η ποιήτρια συναντήθηκαν έναν χρόνο πριν, σε μια διεθνή συνέντευξη. Η Φατιμά δεν έπεσε εύκολα γνωρίζοντας τη φήμη του Κλούνεϊ ως γυναικοκατακτητή και πιστεύοντας ότι είναι πολύ γέρος γι' αυτήν (47 ετών). Υστερα, όμως, από μια σειρά τηλεφωνημάτων και mail, ο «ντίβος» του Χόλιγουντ κατάφερε να την πείσει να συναντηθούν και τώρα θέλει να την πάρει μαζί του στις ΗΠΑ για να γνωριστούν καλύτερα σε πιο οικείο έδαφος!.

Το επόμενο βιβλίο της Φατιμά θα κυκλοφορήσει το 2010 και αφορά στην οικογένεια Μπούτο μέχρι και 4 γενεές πίσω.

Μετά τη δολοφονία της θείας της, πολλοί υπέθεσαν ότι σύντομα θα πολιτευτεί. Η ίδια πάντως έσπευσε να δηλώσει: "Δεν πιστεύω ότι στην πολιτική αποκτάς δικαιώματα λόγω του ονόματός σου. Δεν θεωρώ - και ούτε θεωρούσα ποτέ - ότι το όνομά μου και μόνο με κατοχυρώνει σε κάτι." 
 http://new.e-go.gr/exodos/article.asp?catid=6436&subid=2&tag=4885&pubid=1739745

Σχόλια