Οπως ξέρουμε πρέπει να πολλαπλασιάζουμε επί 3 τούς άνδρες πού λέει ότι έχει πάει μιά γυναίκα. Η Paris Hilton όμως λέει ότι πήγε μέ 2 !!!!!!!


Μία θεωρία λέει: «Τον αριθμό των ερωμένων ενός άνδρα τον διαιρείς δια τρία και τον αριθμό των εραστών μίας γυναίκας τον πολλαπλασιάζεις επί τρία για να βρεις τον πραγματικό αριθμό»!Στην περίπτωση της Πάρις Χίλτον η συγκεκριμένη θεωρία, μάλλον δεν ισχύει, αφού ακόμη κι έτσι κάτι δεν βγαίνει σωστά. 

Κι αυτό διότι το 
party animal του Χόλυγουντ σε συνέντευξη στο περιοδικό «Glamour» δηλώνει ότι έχει κάνει σεξ μόνο με δύο άνδρες! Όσο καλή διάθεση κι αν έχει κανείς να την πιστέψει, αυτό είναι αδύνατο. Και δεν είναι μόνο η έκλυτη ζωή της Πάρις, η οποία προκαλεί συνέχεια με τη συμπεριφορά της και τα έξαλλα ξενύχτια, αλλά και ο αριθμός των συντρόφων που έχουν περάσει από τη ζωή της, επίσημα!

Και σε καμία περίπτωση αυτοί δεν είναι μόνο... δύο! Ας τους πάρουμε, όμως, από την αρχή... Τα πρώτα χρόνια που η νεαρή κληρονόμος μας «συστήθηκε» ήταν αρραβωνιασμένη με το μοντέλο 
Τζέισον Σόου, ενώ λίγο καιρό αργότερα είχε σχέση με τον παραγωγό (και πρώην σύζυγο της Σάνον Ντόχερτι) Ρικ Σόλομον. Μάλιστα, η σχέση της με τον Σόλομον έχει μείνει στην ιστορία και κανείς δεν πρόκειται να την ξεχάσει, αφού ως ενθύμιο αυτού του θυελλώδη έρωτα έμεινε το περίφημο βίντεο «Στο κρεβάτι με την Πάρις». 

Οπότε ο Σόλομον είναι σίγουρα ο ένας από τους δύο άνδρες που έχει κάνει σεξ η Χίλτον. Δεν χωρά καμία αμφιβολία σε αυτό. Στη συνέχεια, η 
27χρονη αρραβωνιάστηκε με τον δικό μας, Πάρη Κασιδόκωστα, ενώ μετά από τον γιο της Μαριάννας Λάτση έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με τον - επίσης δικό μας - Σταύρο Νιάρχο. Για ένα φεγγάρι έβγαινε με τον τραγουδιστή των «Backstreet Boys», Νικ Κάρτερ ενώ για εννιά μήνες είχε σχέση με τον Μπέντζι Μάντεν τον οποίο μάλιστα σκόπευε να παντρευτεί. Αλλά η σχέση τους έληξε άδοξα τον περασμένο Νοέμβριο

Και το ερώτημα εδώ είναι το εξής: Αν πράγματι η Πάρις έχει 
«πάει» με δύο άνδρες, ποιος από τους παραπάνω είναι ο δεύτερος; Ο νικητής (από τους λεγάμενους) κερδίζει τη «ζώνη αγνότητας» της Χίλτον. Οι υπόλοιποι, τον τίτλο του... καληνυχτάκια! Πάντως, η ίδια στο «Glamour» υποστηρίζει ότι ο κόσμος την έχει παρεξηγήσει, αφού το αυθόρμητο κορίτσι, απλά φιλάει τους συνοδούς της. Τίποτε παραπάνω. 

Μάλιστα, εξηγεί ότι δεν «δίνεται» στον εκάστοτε σύντροφο της, διότι θέλει εκείνος να τη σέβεται. Άσε, που άμα του
«κάτσει» από την αρχή, αυτός θα φύγει, διότι δεν θα έχει κάτι να περιμένει. Αυτό που ήθελε το πήρε με τη μία. Αυτό έχει μία λογική, είναι αλήθεια. Αλλά αυτή δεν είναι λογική της Χίλτον!

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Paris είναι παρθένα μόνο από τους πόρους του δέρματος.

Σε μιλάω, έχει πέσει πούτσος και των γονέων