Μέ τά 2800/μήνα στήν τσέπη από τήν διατροφή τών παιδιών η Ευγενία Μανωλίδου πήρε το μονόπετρο από τόν μπουμπούκο καί είπε τό πολυπόθητο ναί.....


Το «πράσινο φως» για το γάμο έδωσε στο βουλευτή του ΛΑΟΣ Άδωνη Γεωργιάδη και τη σύντροφό του Ευγενία Μανωλίδου το Εφετείο. Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο εξέδωσε απόφαση πριν από λίγες μέρες με την οποία επικυρώνει την πρωτόδικη απόφαση για τη λύση του γάμου της μουσικού και παρουσιάστριας με τον Θεόδωρο Μανωλίδη. Από το διαζύγιο λοιπόν που ουσιαστικά έχει εκδοθεί λείπουν μόνο οι τελικές υπογραφές, αφού οι δύο πλευρές φαίνεται ότι έχουν έρθει σε συμφωνία. Το ποσό των 2.800 ευρώ που πληρώνει ο ζωγράφος Θεόδωρος Μανωλίδης ως διατροφή για τα δυο τους παιδιά, όπως μαθαίνουμε από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της παρουσιάστριας, τη βρίσκει απόλυτα σύμφωνη κι έτσι ακριβώς θα συμφωνηθεί και για το μέλλον. Ως επισφράγισμα της ευχάριστης είδησης ανήμερα στα γενέθλια της Ευγενίας, στις 27 Φεβρουαρίου, ο Άδωνης της έκανε την πρόταση γάμου. Επίσημα, με μονόπετρο και στη διάρκεια ρομαντικού δείπνου.

Το ιδανικό σκηνικό στήθηκε σε ιταλικό εστιατόριο της Ξάνθης, όπου ταξίδεψε το ζευγάρι μαζί με τα τρία παιδιά για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, προσκεκλημένοι του δήμου. Καθισμένοι στο τραπέζι του εστιατορίου, ο Άδωνης ζήτησε από την Ευγενία να γίνει γυναίκα του κι εκείνη έκλαψε από χαρά και συγκίνηση.

Ένα μονόπετρο που κοσμεί το χέρι της και ένα υπέροχο φόρεμα στο χρώμα της φωτιάς ήταν τα δώρα του βουλευτή προς τη σύντροφό του την ημέρα των γενεθλίων της, που θα της μείνουν αξέχαστα, αφού ο άντρας της ζωής της της ζήτησε να επισημοποιήσουν μια σχέση που μετράει ήδη 7 χρόνια.

Το ζευγάρι πλέον κάνει σχέδια για το γάμο του, που θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι σε στενό οικογενειακό κύκλο με κουμπάρο τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη Τώρα, λοιπόν, που η δικαστική περιπέτεια για το διαζύγιο φτάνει στο τέλος της η παρουσιάστρια δείχνει πιο ήρεμη και χαλαρή από ποτέ. Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς μάλιστα ξετρελάθηκε με το καρναβάλι της πόλης της Ξάνθης που είχε θέμα τα παιδικά παραμύθια, είδε τα άρματα από κοντά, έφαγε μαλλί της γριάς και φορώντας ένα μαύρο παντελόνι και ένα κόκκινο πουκάμισο, χόρεψε μαζί με τους καρναβαλιστές, που την παρέσυραν στο ρυθμό του κεφιού. Νωρίτερα και όπως απαιτεί το έθιμο, τα γκρουπ των καρναβαλιστών έβαψαν το πρόσωπό της και αυτό του συντρόφου της με πολύχρωμες μπογιές. Ο Άδωνης της κρατούσε σφιχτά το χέρι και οι δυο τους έδειχναν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Τι και αν η Ευγενία Μανωλίδου είχε δηλώσει πρόσφατα στην εκπομπή «Gala» και τη Μαρία Σταματέρη ότι νιώθει τύψεις, που κάποιοι χτυπούν τον Άδωνη επειδή εκείνη εντελώς αυθόρμητα, σε ένα δικό της φραστικό ολίσθημα όπως είπε, τον αποκάλεσε με το χαϊδευτικό του όνομα, «μπουμπούκο»; Εκείνος μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά, είπε ότι δεν τον ενοχλεί καθόλου να τον αποκαλούν έτσι και ότι δεν θέλει να στεναχωριέται καθόλου η σύντροφός του. Κατερίνα Παπακωστοπούλουhttp://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13950&subid=2&tag=10222&pubid=1811530

Σχόλια