Αναρτήσεις

Κατευθείαν τον Παπανδρέου χτύπησε ο Ρουσόπουλος. Δεν είναι ανίκανος καλοκάγαθος, είναι ανίκανος κουτοπόνηρος...

Ο Παπανδρέου κουτοπόνηρος για τον οποίο ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ολόκληρη η ομιλία Ρουσόπουλου...

Ρουσόπουλος:Πάρτε και τον κατάλογο υπουργών του ΠΑΣΟΚ που ενέκριναν χορηγίες στη Μονή. Ημουν εγώ ηθικός αυτουργός και σε αυτά;

Ρουσόπουλος: Αθλιες μεθοδεύσεις του κου Παπανδρέου προσωπικά. Ανομες και ανήθικες οι προσπάθειες του. Τρομοκράτησαν τα ανήλικα παιδιά μου.

Αν είναι να σέ κερατώσει μιά γυναίκα θά τό κάνει γύρω στά 30 της. Επιστημονικά αποδεδειγμένο.

Διάβασε τα 10 κριτήρια τών γυναικών γιά τον τέλειο άνδρα (καί άν καλύπτεις πάνω από δύο εμένα να μου τρυπήσεις τη μύτη).

Ένα στα γρήγορα. Οδηγίες χρήσης.

Εισαι παντρεμένος; Η βέρα σου (αντίθετα απο ότι πιστεύεις) διεγείρει τις γυναίκες.

Θεατής: Είμαι οπαδός του Γιώργου, μην τον κατηγορείς. Πρετεντέρης: Κόψε το Mega δεν μου αρέσει να απευθύνομαι σε ηλίθιους...

Για ηθική αυτουργία σέ όλες τις ήττες του ΠΑΣΟΚ (κακούργημα) θα παραπέμψουν τον Ρουσόπουλο. Επίσης για τη φράση "Πηγαίνω βόλτες, clubbing, σινεμά"

Οι ήττες ΠΑΣΟΚ και τό νέο σουξέ της Αντζυς Σαμίου (ΛΑΟΣ)είναι το στοιχείο που ενοχοποιεί τον Ρουσόπουλο στή δικογραφία. Το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει παραπομπή.

Καί ενώ οι Αμερικανοί προσπαθούν να ρίξουν τον Καραμανλή, ο Καραμανλής πήγε το σκοπιανό στην προεδρία Ομπάμα. Τεράστια νίκη ....

Παρατηρητές εκτιμούν ότι η κατηγορία εναντίον Ρουσόπουλου (ηθική αυτουργία) δέν είναι "αντρίκια" και παραπέμπει σε πολιτικές "κότες".

Στίς ευθύνες τού Παπανδρέου, σάν υπουργού εξωτερικών, θα επιμείνει σήμερα η ΝΔ.

Σήμερα ο φάκελος για το Βατοπέδι στη Βουλή.