Διογκώνεται η οργή εναντίον τών ελληνικών ΜΜΕ. Η ομάδα Καραμανλή οφείλει να σχηματοποιήσει καί να οργανώσει αυτή την οργή.



Ισως ήρθε η ώρα.
Η οργή τού κόσμου διογκώνεται.
Τά ελληνικά ΜΜΕ έχουν πλέον ξεπεράσει κάθε όριο ανεκτού ψέματος.
Η ομάδα Καραμανλή δέν έχει πολλές επιλογές παρά να πεί την αλήθεια.
Ο κόσμος είναι έτοιμος να την δεχτεί.
Ας θυμηθούν ότι ακόμα και ο Γιώργος τα κατάφερε να τα νικήσει και να εκλεγεί.
Ας δώσει ένα σήμα η ομάδα Καραμανλή.
Η φράση "είδα πολλή τηλεόραση κλπ" είναι μιά καλή αρχή αλλά τη σκυτάλη πρέπει να πάρουν και οι άλλοι...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιά αλήθεια να πεί; οτι είναι ΑΝΙΚΑΝΗ, ή οτι πρέπει να ΦΥΓΕΙ όσο το δυνατό γρηγορότερα για να μην είναι αυτή που θα χρεωθεί την χρεοκωπία της ΕΛΛΑΔΑΣ, που πλησιάζει.
Παριανός
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ότι και να κάνουν, ότι και να λένε οι αμερικάνοι και οι καναλο-νταβατζήδες ένα πράγμα να μην ξεχνάνε. Στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και ο Καραμανλής ψηφίστηκε από σχεδόν 4 εκατομμύρια πολίτες.
Η προσωπική ευθύνη του Καραμανλή είναι να οργανώσει το λαό ενάντια στους καναλάρχες, που νιάζονται μόνο για τα προσωπικά τους οικονομικά συμφέροντα.
Δεν νιάζονται για τα λεφτά του Καραμανλή οι καναλάρχες, για ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ νιάζονται.
Θέλουν ολιγοπώλια και όχι ανταγωνισμό για να βγάζουν υπερκέρδη, στις τράπεζες, τα supermarket, τα διυλιστήρια, παντού.
Θέλουν το υπερχρεωμένο κράτος να ξοδεύει λεφτά σε διαφημίσεις στα κανάλια τους, θέλουν ο στρατός να αγοράζει όπλα που δεν χρειάζεται για να παίρνουν μίζες, θέλουν να φτιάχονται δημόσια έργα που δεν έχουν καμμία ανταποδοτικότητα και να χρεώνουν διπλό κόστος, κλπ.
Όταν ο Αλογοσκούφης άρχισε να νοικοκυρεύει την οικονομία ο κάθε τυχάρπαστος φαταούλας Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης συμφώνησαν ότι ο Καραμανλής πρέπει να πέσει.
Ήρθε και η χρηματοδότηση από την NSA και τη CIA και έδεσε το γλυκό.
Κώστα Καραμανλή, άσε τα κυριλίκια και κατέβα στο πεζοδρόμιο.
Δείξε στο λαό ότι δουλεύεις γιαυτόν και ξεσκέπασε τους συνωμότες καναλάρχες.
Όσο για το Γιωργάκη, αγνόησέ τον, αυτός απλά δεν υπάρχει σαν πολιτική οντότητα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μήπως ήρθε η ώρα για μία ΕΙΔΙΚΗ οργάνωση στα πρότυπα άλλων του παρελθόντος με ακριβώς αντίστροφο προσανατολισμό;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΠΑΤΙΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να φύγουν από τη χώρα οι κάθε λογής πάτρονες της σκέψης μας. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ; Να εκδιωχθούν ο Μπόμπολας, ο Κοντομηνάς, ο Λαμπράκης και ο Αλαφούζος, θα ήταν πολύ καλύτερη η Ελλάδα χωρίς την ενημέρωσή σους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν χρειάζονται οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ στα ιδιωτικά κανάλια.
Και επιτέλους, άλλο η ΕΙΔΗΣΗ και άλλος ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ της και η γνώμη του κάθε δημοσιογραφίσκου.
Πρέπει να απαγορευθεί τα ιδιωτικά κανάλια να εμπλέκονται στην πολιτική.
Τελεία και παύλα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΏΡΑ ΡΕ ΤΣΟΛΙΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΥΘΗΝΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΦΤΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΕΕΕ..

ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ.. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕς ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ Η ΘΕΙΑ ΣΑΣ Ο ΜΠΟΥΣ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Χ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ..

ΡΕ ΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΩΝ 70 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΝΑ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕς

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΆΡΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
όχι παιδιά μην τους ακούτε τους κωλοπασόκους τους κωλοαριστερούς και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις... κρατήστε την σημαία της δεξιάς ψηλά! (αν είστε μεγάλης ηλικίας και έχει υποσταλεί να παίρνετε καθημερινά το πολιτικό σας βιάγκρα απο την ρηγίλλης)

ηθικό ηψηλό θέλω.. η σωτήρια παρουσία σας στον τόπο έχει αποδειχτεί..

το έζησε το υπουργείο πολιτισμού με την θηριώδη μηχανή αναπαραγωγής εν ονόματι Ζαχόπουλος!!

το ξέρει όλη η οικογένεια του επίτιμου που λύγισε στις δελεαστικές προσφορές της ζίμενς εν' ονόματι της παράταξης και του ελληνικού λαού!

το έμαθε ο καραμανλής όταν του ζητήθηκε να συμμετάσχει σε ειδικά σεμινάρια τηλεφωνικών υποκλοπών.. μόνο που ο χοντρός μπερδεύτηκε και υπέκλεπτε τον εαυτό του..

το βρήκαν οι "σοσιαλιστές" κουμπάροι στην θρησκευτική δοξασία "ειρήνη ημίν" της επιτροπής ανταγωνισμού αποφασίζοντας πως αντί να ματώνουν μεταξύ τους γι την τιμή του γάλακτος, καλλίτερα ήταν να ματώσουν τους μαλάκες που το αγοράζουν!!

το έψαξαν στα δομημένα ή γαμημένα οι αγαπήδιδες και οι καπράνοι αλλά έτσι αμάθητοι όπως ήταν αντί για το δάχτυλο έβαλαν και τ' αρχίδια τους στο μέλι και κόλλησαν.. για να τους τσακώσουν πάνω στην αρπαχτή. τι κρίμα.. σύμφωνα με κατοπινές τους δηλώσεις θα την μοίραζαν σαν τον ρομπέν των δασών στον κόσμο μετά τις λαϊκές!!!

και τώρα η κορωνίδα.. ο πνευματικός. ο πανάγιος. ο πανευλαβής. ο θρησκευτικός μέντορας σύσσωμης της κυβέρνησης.
κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω τον ΕΦΡΑΙΜ.
είναι εκτός δημοσκοπήσεων. εκτός πολιτικής. είναι υπεράνω χρημάτων μόνο που δεν τ' αφήνει ποτέ από τα μάτια του!! είναι ο άνθρωπος πανταχού παρών όπως ο θεός.. από διοικητικό συμβούλιο σε διοικητικό συμβούλιο τρέχει.. που να προλάβει να μονάσει.. και ξοπίσω του οι επι γης απόστολοί του. ρουσσόπουλος, δούκας, αλογοσκούφης, μπέζας, μπασιάκος, κοντός,βουλγαράκης αλλά και άλλοι διαχειριστές του real estate των μοναδικών σπηλαίων... και στην βάση της πυραμίδας εσείς. εσείς οι απανταχού πιστοί τους οι στυλοβάτες τους.. για να μαζεύετε τα ψιλά και να γαυγίζετε σαν τα σκυλιά..

δικός σας τσαντήλας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τσαντήλα, είσαι ανισόρροπος, να παίρνεις τα χάπια σου. Κάτι ξέρει και ο γιατρός, επιστήμονας είναι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξυπνήστε,
Είναι ώρα να φύγετε, ακόμα και ο μπούλης ξύπνησε, έστω και απότομα και μιλά για πολιτική ευθύνη, εσείς πόσα θέλετε να κλέψουν οι παρατρεχάμενοι για να καταλάβετε οτι πρέπει να αλλάξετε προσανατολισμό; Άντε ξεκουβαλάτε, ΦΥΓΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Παριανός
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Α, για τον Πάριο,
Από που μασάς εσύ; πόσα παίρνεις για να βγάζεις τη χολή σου;
Τουλάχιστον στην Πάρο είναι λίγοι οι Πηλιογούσηδες σαν και εσένα.
Οι υπόλοιποι στηρίζουν Ραγκούση γιατί έδειξε ποιός είναι στην περίοδο της δημαρχίας του.
Ελπίζω να ξέρεις το ποσοστό του στις δημοτικές εκλογές.
Παριανός