Ένα στα γρήγορα. Οδηγίες χρήσης.




Δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι στο σωστό μέρος για να διεκδικήσεις τον εντονότερο και πιο απρογραμμάτιστο οργασμό. Μην αφήνεις να πηγαίνουν στράφι ένα σωρό ευκαιρίες στο αυτοκίνητο, το ασανσέρ και άλλες τόσες απίθανες τοποθεσίες. Εμείς σου δίνουμε τις ιδέες αλλά εσύ θα φροντίσεις να έχεις μαζί σου τον πιο κατάλληλο παρτενέρ.

Τι το θέλαμε το παρκάκι Νοέμβρη μήνα;
1. Ένα στα γρήγορα...στο αυτοκίνητο: ίσως φταίει εκείνο το αργό τσιφτετέλι (που κόλλαγες το σώμα σου στο δικό του) ή το εκείνο το κοντό μαύρο φορεματάκι που έκρυβε μόνο τα απαραίτητα, αλλά βρεθήκατε και οι δυο μέσα στην έξαψη και το κοντινότερο ασφαλές μέρος που μπορείτε να φτάσετε είναι το αυτοκίνητο. Αφού βρήκατε μια καλή τοποθεσία, μακρυά από τα βλέμματα περαστικών, περνάτε στην πράξη. Σίγουρα θα αντιμετωπίσετε κάποιες μικρές ανατομικές και χωροταξικές δυσκολίες. Μην τα παρατήσεις στην πρώτη δυσκολία του σηκωμένου χειρόφρενου. Ο χώρος δεν είναι ο μεγαλύτερος δυνατός, αλλά τι το είπαν "σαλόνι" αυτοκινήτου, αν δεν θύμιζε καθόλου σαλονάκι.
Πώς θα το κάνεις:
Τραβήξτε τα μπροστινά καθίσματα όσο πιο μπροστά μπορείτε. Ξαπλώστε τις πλάτες των καθισμάτων. Βγάλε τα τακούνια για να αποφύγεις γδαρσίματα (ειδικά αν το αμάξι είναι δικό σου). Αρχικά, εσύ σκύβεις και δίνεις στο πέος του την απαραίτητη προσοχή. Μετά αναλαμβάνεις τον ρόλο καβαλάρισσας. Αν το αυτοκίνητο διαθέτει ηλιοροφή, μπορείτε να δοκιμάσετε και τη επαφή στα τέσσερα με εκείνον όρθιο έχοντας το κεφάλι έξω από το αυτοκίνητο.

Τα απαραίτητα:
* Ένα πακετάκι χαρτομάντηλα.
*Προσοχή στους διακόπτες. Μην ανοίξετε φώτα και αλάρμ που θα προκαλέσουν τις υποψίες περαστικών (ή της αστυνομίας).
* Ανάψτε το καλοριφέρ για να νοτίσουν τα παράθυρα, αποφεύγοντας πιθανά βλέμματα.
* Πες ένα ευγενικό όχι στο σεξ πάνω στο καπό ή το πορτ παγκάζ, γιατί ποιος ξεπλένει την γυμνή ντροπή σου, αν σας πιάσουν.
* Αποφύγετε τις γνωστές ζευγαροτοποθεσίες, στις οποίες καιροφυλακτούν οι ηδονοβλεψίες.
* Φρόντισε το αυτοκίνητο να ανήκει σε εσένα ή εκείνον και όχι επί παραδείγματι στον μπαμπά σου/του. Και άντε μετά να εξηγείς πως βρέθηκε το προφυλακτικό φορεμένο στο φρένο!

2. Ένα στα γρήγορα... στο ασανσέρ: πριν λίγα χρόνια ο Βαλάντης τραγουδούσε ''Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε δεν κρατιόμαστε, θα πατήσω το στοπ ξαφνικά''. Και αυτό πρέπει να κάνεις. Προτιμήστε μια ώρα της ημέρα που οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας δεν χρησιμοποιούν τον ανελκυστήρα, για παράδειγμα μετά τα Μεσάνυχτα.
Πώς θα το κάνεις: προτιμήστε την στάση της ρωσίδας μπαλαρίνας. Στήνεστε πλάτη με πλάτη και εκείνος σηκώνει τη φούστα (που οπωσδήποτε πρέπει να φοράς) κρατώντας τους μηρούς σου ψηλά.. Η πλάτη του στηρίζεται στον ένα τοίχο του ασανσέρ και προχωρά στην διείσδυση. Για περισσότερη σταθερότητα, κρατήσου με τα χέρια στον απέναντι τοίχo.
Τα απαραίτητα:
* Δικτυωτές κάλτσες με κοντό φουστάνι (απαγορεύονται τα παντελόνι ειδικά τα τζιν που βγαίνουν δύσκολα.
* Αν έχετε μεγάλη διαφορά ύψος (σου ρίχνει 30 πόντους) φόρα τα ψηλότερα τακούνια σου για να διευκολύνεις την κατάσταση.
3. Ένα στα γρήγορα...στην τουαλέτα (του πάρτυ, των γονιών, του κλαμπ, του αεροπλάνου).
Μην το αρνηθείς. Το έχεις κάνει και θα το ξανακάνεις! Λίγο τα αμέτρητα κοκτέιλ, λίγο που είχες καιρό να τον δεις -αυτόν τον καταραμένο πρώην, λέμε- δεν τα σεβάστηκες τα γενέθλια του κολλητού που σας κάλεσε. Έτσι, βρέθηκες πάλι στην τουαλέτα, κλειδωμένη μαζί του.
Πώς θα το κάνεις: δοκιμάστε τη στάση του αργού χορού. Εκείνος σε παίρνει αγκαλιά και σε τοποθετεί πάνω στο νιπτήρα. Τύλιξε τα πόδια γύρω από τη μέση του. Εναλλακτικά μπορεί να σε κρατήσει στην αγκαλιά του, προχωρώντας στη διείσδυση. Ωστόσο, προσοχή: πριν αφεθείτε στο πάθος, ρίξτε και μια ματιά για να τσεκάρετε πόσο καλά στηριγμένος είναι ο νιπτήρας, γιατί μια κακοτεχνία μπορεί να σας στείλει αμφότερους από τα ουράνια της έκστασης, κατευθείαν στο νοσοκομείο.
Τα απαραίτητα:
* Μην ξεχνάς πως βρίσκεστε σε ένα αρκετά στενό χώρο, παρέα με αρκετά μικρόβια. Αν έχεις ευαισθησία στις μολύνσεις, απόφυγε τις τουαλέτες.
* Αν το πάρτυ ή το κατάστημα διαθέτει μόνο μία τουαλέτα, το ένα στα γρήγορα δεν αρκεί. Θα πρέπει να κινηθείτε με ταχύτητα αστραπής, πριν προλάβει κάποιος που έχει πραγματική ανάγκη την τουαλέτα, να σας χτυπήσει την πόρτα.
4. Ένα στα γρήγορα...στην ντουλάπα: ενώ εσύ ψάχνεις τι θα φορέσεις, εκείνος που έβλεπε τον αγώνα, ξεσηκώνεται από την πίσω θέα του ενδεδυμένου μόνο με τα εσώρουχα κορμιού σου και έρχεται προς το μέρος σου (χωρίς να το βλέπεις).
Πώς θα το κάνεις: πιάνεις μια καρέκλα και χρησιμοποιείς τη ράχη της για στήριγμα. Αν δεν υπάρχει χώρος για καρέκλα μέσα στην μικρή ντουλάπα σου, στηρίζεσαι στις κρεμάστρες ή στον τοίχο. Τα υπόλοιπα είναι παιχνιδάκι και τα αναλαμβάνει εκείνος.
Προσοχή: σε περίπτωση που ο χώρος είναι μικρός, πρόσεξε την ασφυξία που μπορεί να προκαλέσει το διάχυτο άρωμα της ναφθαλίνης (ακόμη ένας λόγος για να προτιμήσεις τις λεβάντες).
Τα πιο ριψοκίνδυνα
5. Ένα στα γρήγορα... στο σινεμά: όσο ριψοκίνδυνο κι αν ακούγεται μια ανεπανάληπτη εμπειρία στην σκοτεινή αίθουσα ενός μισοάδειου σινεμά είναι απαραίτητη. Ο κινηματογράφος είναι το καλύτερο μέρος για τον στοματικό έρωτα (από την πλευρά του ή τη δική σου). Έπειτα, μπορείτε να δοκιμάστε τη στάση της ανάποδης καουμπόισας. Καβαλίκεψέ τον με το βλέμμα στραμμένο στην οθόνη, για να μην χάσεις την ταινία.
Προσοχή: αποφύγετε τις εμπορικές επιτυχίες, τα κινούμενα σχέδια (που βλέπουν και μικρά παιδιά) και τις ταινίες τρόμου.
6. Ένα στα γρήγορα...στο δοκιμαστήριο ρούχων: τον έσυρες για ψώνια μαζί σου σε όλα τα εμπορικά και υπόμεινε το βασανιστήριο να σε βλέπει να αλλάζεις ρούχα και να τον ρωτάς τη γνώμη του. Του χρωστάς μεγάλη χάρη, που θα ξεπληρώσεις άμεσα. Τράβηξε τον μες το δοκιμαστήριο για να τον φυλακίσεις με τα χείλη σου!
7. Ένα στα γρήγορα...στο κλιμακοστάσιο ή στα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας
Αν έχετε μόνο πέντε λεπτά, αξιοποιείστε τα στη σκάλα ή το λεβητοστάσιο της πολυκατοικίας. Προτιμήστε τις ώρες κοινής ησυχίας, που δεν κυκλοφορούν οι υπόλοιποι ένοικοι.
Πώς θα το κάνεις: κάθεσαι σε ένα από τα σκαλοπάτια ακουμπώντας τα χέρια στο παραπάνω σκαλί για στήριξη. Εκείνος μπαίνει μέσα σου γονατιστός στην κλασική ιεραποστολική στάση.

8. Ένα στα γρήγορα...στο γραφείο (του): εκείνος θα μείνει στο γραφείο γιατί έχει πολύ δουλειά. Φοράς το παλτό, τα αγαπημένα δαντελωτά σου εσώρουχα και τις φρεσκοαγορασμένες γόβες και τον επισκέπτεσαι. Βεβαιωθείτε πως το υπόλοιπο προσωπικό έχει αποχωρήσει και περάστε στο ψητό. Χρήσιμα θα σας φανούν τα γραφεία, το τραπέζι συνεδριάσεων και ο καναπές στο χώρο αναμονής. Και πάλι προσοχή: πολλά σύγχρονα γραφεία είναι εξοπλισμένα με κάμερες για λόγους ασφαλείας...
9. Ένα στα γρήγορα...στο παρκάκι: πριν σκεφτείς ένα πάρκο με μεθυσμένους στα παγκάκια και ποντικούς που κάνουν βόλτα, φαντάσου ένα δρομάκι πίσω από ένα εστιατόριο, τόσο πρόστυχο σαν εκείνα των ταινιών. Εκείνος σε παίρνει αγκαλιά, ακουμπά την πλάτη σου στον κρύο τοίχο και ενώ εσύ τυλίγεις τα πόδια γύρω του, εκείνος προχωρά στη διείσδυση.
10. Ένα στα γρήγορα...στον τηλεφωνικό θάλαμο: αν αποτελείτε ένα από τα ατρόμητα ζευγάρια του 2008, τολμήστε το. Ακούγεται ακατόρθωτο, αλλά ποιος μπορεί να σταματήσει δύο νέους, έτοιμους για όλα; Μην ξεχνάς τις 14 θερμίδες και βάλε που καις κατά τη διάρκεια του σεξ, όρθια στον τηλεφωνικό θάλαμο.
Και οι άγραφοι κανόνες
Γρήγορα και ήσυχα: το γρήγορο σεξ απαιτεί περισσότερη ενέργεια. Μην την σπαταλάς άσκοπα σε βογγητά. Άσε που αυτή η αίσθηση του να μην μπορείς να εκφραστείς λεκτικά, θα ανάψει τα αίματα παραπάνω απ' όσο φαντάζεσαι.
Περιορίστε το ακροατήριο: φροντίστε να βρεθείτε κάπου που ο κίνδυνος να σας κάνουν τσακωτούς είναι μειωμένος.
Ποιά προκαταρκτικά; αφήστε τα παιχνιδάκια και προκαταρκτικά για την κρεβατοκάμαρα. Στο γρήγορο σεξ τα περιττά δεν χρειάζονται. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα διεκδικήσεις τη δική σου απόλαυση.
Μετά το γρήγορο: κουμπώστε ό,τι ξεκουμπώθηκε, ανεβάστε τα φερμουάρ και τακτοποίησε τα μαλλιά σου, που συνήθως σε προδίδουν πριν απ' όλα. (e-go.gr)

Σχόλια