Το Πασοκ ειναι εδω? Ενωμενο δυνατο????‏

Οπου το Παρελθον.... Εγγυαται το Μελλον..


Το εργο αυτο το εχουμε ξαναδη. Ομως ουδεις εκ της αντιπολιτευσεως, δεν βρηκε ποτε το θαρρος να ομολογηση, εστω για μια ατιμια, την αληθεια και να ζητηση συγνωμη. Ουτε απο τους οπαδούς της, ουτε απο τον Ελληνικό λαό. Καθ όσον κατα την πολυχρονη πολιτεία τους, ως κυβερνών κομμα, οι αναλγητοι και θρασυτατοι κοι του ΠΑΣΟΚ εγιγαντωθησαν εν μεσω αναρίθμητων σκανδάλων, τα οποια, οσο και αν ο Ελληνικος λαός δεν φημιζεται για την μνημη του, επειδή ομως πληρωνει και θα πληρωνει επι μακρόν τις συνεπειες των, δεν μπορει να τα διαγραψη απο το «τεφτερι»του.

Δηλαδή τι πρωτοθυμηθούμε και τι ν'αφησομε! Την Τραπεζα Κρητης και τα 32 δις που εκλαπησαν με τοση «κομψοτητα». Τα παμπερς με τα πεντοχίλιαρα.Τον πασοκικης ευρεσιτεχνιας «κουτσονομο» του Κουτσόγιωργα, που «ετιμολογηθη» τοτε 2 εκατομμύρια δολλαρια για την «προστασια» του Κοσκωτά,.Τα 35 τρις δραχμων που κατεληστευθησαν στο Χρηματιστήριο. Αληθεια σε ποια ευρωπαικη ή εστω αφρικανικη, χωρα ο υφυπουργος οικονομικων «παιζει»στο χρηματιστηριο 300 εκατομ. δραχμες και δεν συγκινειται ΟΥΔΕΙΣ? Το κτηματολογιο, οπου η αρμοδια επιτροπη της Ευρωπαικης Ενωσεως επεβαλε προστιμο αξιας 20 δις δραχμων ( αυτο δηλαδη που πληρωνουμε τωρα εμεις με τις δηλωσεις μας των 35 και 20 ευρω ανα δικαιωμα ιδιοκτησιας) διαψευδουσα τον τοτε ΥΠΕΧΩΔΕ κο Λαλιωτη για τα ανυπαρκτα «επιτευγματα» του. Τις Ελληνοποιήσεις, για να κερδισει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογες της 9ης Απριλιου 2000 με διαφορά ολιγων (70 μολις, χιλιαδων ψήφων). Ενω ο εισαγγελευς Ισιδωρος Ντογιακος δια του σχετικου του πορισματος, απεδιδε ευθυνες για τις παρανομες Ελληνοποιησεις των 150 χιλιαδων ομογενων που ηλθαν απο την Μοσχα, στους υπουργους Εσωτερικων, Εξωτερικων και Δημοσιας ταξεως. Την παράδοσι του Οτσαλάν στους Τουρκους. Την Εθνικη ταπεινωσι και την υποστολη της Ελληνικης Σημαιας στα Ιμια. Tο φιασκο της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Εργων και τον παρ' ολιγον εξευτελισμο της χώρας μας.

Οι Ελληνες γνωριζουν οτι η Μαύρη Βιβλος του ΠΑΣΟΚ ειναι πολυτομος εγκυκλοπαιδεια, αληθινο διαδικτυο της απατης και της λεηλασίας. Ετσι ο προσφατως αποκαλυφθεις χρηματισμος των ταμειων του ΠΑΣΟΚ , οπως επιβεβαιωνει ο εκ του ΕΚΚΕ ( Επαναστατικο Κομμουνιστικο Κομμα Ελλαδος, προς διακρισι απο το «νομοταγες» ΚΚΕ) προερχομενος κος Τσουκατος και εκ των εμπιστων του Κου Σημιτη, ειναι πασατεμπος και ηλιοσποροι, εν σχεσει προς την προηγουμενη καταληστευς και την καταστροφη της Ελλαδος, για την οποια ομως, ουδεις ελογοδοτησε ή τιμωρηθηκε απο τους υπευθυνους. Ενω ο κος Σημιτης συμπεριφερεται ως εαν δεν ητο πρωθυπουργος της κυβερνησεως και προεδρος του ΠΑΣΟΚ τοτε.
Αδικως οι νοσηροι ευφανταστοι σεναριογραφοι του ΠΑΣΟΚ σε αγαστη συνεργασια με τα αριστεροστρφα Μεσα Αποβλακωσεως ψαχνουν μανιωδως να δημιουργησουν σκανδαλα και νοθειες.Αν υπαρχει ενα σκανδαλο στην Ελληνκη πολιτικη Αυτο ειναι η απατη του αιωνος που λεγεται ΠΑΣΟΚ και η ανοχη που επεδειξε προς αυτο ο καλοπιστος Ελληνικος Λαος.

Ταυτοχρονως το σεβασμιον και αναμαρτητον, το οικονομικως εκ παρθενογενεσεως αναφυεν ΚΚΕ με την μεγαλυτερη ακινητη περιουσια ( μετα τις τραπεζες και την εκκλησια), σ ενα καθημερινο «ξεσπασμα» τιμιοτητος και ειλικρινειας για τις εξελιξεις αυτες, δια των χειλεων της εχουσης το αλαθητο στο Βατικανο του Περισου, κας Παπαρηγα, κατηγγειλε. «... ένα σύστημα το οποίο σαπίζει, γιατί είναι αντιλαϊκό, είναι πολύ φυσικό να επεκτείνεται η σαπίλα και στα πρόσωπα. Ο αγώνας πια πρέπει να είναι για τη ριζική ανατροπή του συσχετισμού και του συστήματος.».

Ομως αν το ΠΑΣΟΚ σημερα κατηγορειται για την παρανομη αποδοχη του χρηματικου ποσου ενός εκατομμυριου μαρκων ( δηλαδη 143 περιπου εκατομμυριων δραχμων) και λογω του εμφυλιου στο Πασοκικο στρατοπεδο τελικως ισως δοθουν εξηγησεις για το τιμημα της αντιπαροχης, διερωτωμεθα: Ποιες ειναι οι εξηγησεις που εδωσε ποτε η λαλισταστη Κα Παπαρηγα. Που ειναι οι ερευνες και τα ρεπορταζ των ιδιοφυων πουαρω στα «αγανακτισμενα» Μεσα Ενημερωσεως. Που ειναι οι Ταρζαν και οι Μεγαλοι Θεματογραφοι, οι εξερευνητες των αδυτων και των μυστηριων, να απαιτησουν, να ριξουν απλετο φως.. Που η εισαγγελικη ή τελος παντων η φορολογικη ερευνα για τα πεντε δισεκατομμυρια δραχμων (δηλαδη 14,7 εκατομ ευρω) που διαβιβασθησαν σε αμερικανικα δολλαρια μεσω του διπλωματικου σακκου της εδω Σοβιετικης ( τοτε) πρεσβειας στο ΚΚΕ?

Διοτι, ο τουλαχιστον εξ ισου παρανομος χρηματισμος του ΚΚΕ και η εξ αυτου μοναδικη οικονομικη «πρωτοπορεια» του, ειναι αδιαψευστο, ιστορικο γεγονος. Στις 22/11/1991 ο ραδιοσταθμος ''Σκάι'' και ολες οι εφημερίδες μεταδωσαν εκ Μόσχας ανακοινωσι της ''Κα-Γκε-Μπε'' κατα την οποιαν: (α) Τα τελευταια 15 ετη η Κα Γκε Μπε, χρηματοδοτησε το ΚΚΕ με ποσον πεντε δισεκατομμυρίων δραχμών, διαβιβασθεν εις αμερικανικα δολλαρια μεσω του διπλωματικου σακκου της εδω Σοβιετικης Πρεσβείας. (β) Η '' υποτροφια '' αυτη κατεβάλλετο, {παρακαλω να το προεσεξετε} επι πλεον των άλλων πηγων χρηματοδοτησεως, όπως οι κοιναι εμποροβιομηχανικαι επιχειρήσεις και επιχορηγήσεις προς ''ειρηνιστικές' οργανώσεις , επιτροπές ελληνοσοβιετικης φιλιας κλπ. Το πλεον συνταρακτικο ομως ητο, οτι την αντιπαροχη για τα μερισματα των 5 δις δραχμων που ελαβε το ΚΚΕ, αποκαλυπτε ο ιδιος ο εως τότε Γ.Γ του ΚΚΕ, σύντροφος Φαρακος γεννημα και θρεμμα του ΚΚΕ, με συνεντευξι του στο «Βημα» της 23/6/1991..'' Πληρης και αμεση η εξαρτηση του ΚΚΕ απο την εξωτερικη πολιτικη της ΕΣΣΔ'' Ομως στην Ελλαδα της τρελλης αμεριμνησιας, της πλεριας δημοκρατιας της φουντας, ουδεις «εθνικα υπερηφανος» συγκινηθηκε και καμμια ερευνα εγινε ποτε για τον παρανομο χρηματισμο του ΚΚΕ, με ανταλλαγμα την δουλοφρονα δορυφορικη πολιτικη του ΚΚΕ προς την ( τοτε) Σοβιετια.

Ετσι ισως:
· Ο εθισμος, η ανοχη των συμπολιτων μας. Η κραυγαλεα συμμετοχη του πολιτικου κοσμου της μεταπολιτευτικης Ελλαδος , στην διαφθορα και την ατιμια , την κλεψια και την απατη. Η υποταγη στον ανεξοδο λαικισμο των αριστεροστροφων Μεσων Ενημερωσεως. Η απο ιδρυσεως της ΝΔ , ψοφοδεης πολιτικη της σ ενα μισητικο, παλαιολιθικο ΚΚΕ..Ο πανταχου παρων αθανατος δουλοποιητικος κρατισμος.
· Ο ιδεολογικος ευνουχισμος, σημα κατατεθεν μιας ΝΔ, χωρις καθαρο, καταγγελτικο, ειλικρινη πολιτικο λογο. Οι μεταρρυθμισεις-γεφυρι της Αρτας. Η καθημερινη ανοχη της χλιαρης ανευρης κυβερνησεως στην προκλητικη καταπατησι των νομων.Η ατιμωρησια των κουκουλοφορων που καινε μερα μεσημερι, κατεδαφιζουν, δερνουν αστυνομικους και φευγουν ανεγγιχτοι.
· Οι ελαχιστοι ικανοι που αξιοποιουνται, εν σχεσει με την αφθονια των ανικανων ή κακων διαχειριστων, που «βασιλευουν» ελεω συστηματος κληρονομικης διαδοχης και δυναστειων. Εχουν εξαντλησει καθε περιθωριο.
Ολα αυτά στις συνθηκες της γενικευμενης κρισεως που βιωνουμε, η ελαυνουσα αυτοκαταρρευσις του ΠΑΣΟΚ και ο περιορισμος του σε αμιγως οικογενειακο κομμα λειτουργησουν ως καταλυτης. Ειτε για σημαντικες φυγοκεντρες αναταραξεις στη ΝΔ ειτε για διορθωτικη πορεια. Αν υπαρχει ακομη χρονος και βουλησις. Εμπειρια απο τα λαθη
ΙΑΣΩΝ

Σχόλια