Πασοκικές φαντασιώσεις .


Άκου νοθεία σε φανερή ψηφοφορία . Καλά δεν έχει ξαναγίνει!!!!
ΠΛΑΚΑ-ΠΛΑΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ Φίλε Χρήστο δεν πέφτουν κυβερνήσεις με παπαρολογίες του τύπου πήγε η Πατριανάκου στον Αγοραστό , ο Αγοραστός στον Μπούγα και ο Μπούγας στην Πατριανάκου ούτε με την κατ΄ εξακολούθηση πολιτική ανευθυνότητα και τις φαντασιώσεις των νοσηρών πασοκικών εγκεφάλων οι οποίοι νομίζουν ότι όλοι κάνουν ότι έκαναν αυτοί στο παρελθόν. Όπως σε πάμπολες εσωκομματικές τους διαδικασίες, καταγγέλλουν τα ίδια τους τα στελέχη .
Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ και εδώ κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια".
Και βεβαίως δεν γίνονται νοθείες σε μια φανερή ψηφοφορία.. Εξάλλου στην ψηφοφορία μετείχαν οι Βουλευτές ο Αθανάσιος Πλεύρης και Ευαγγελία Αμμανατίδου-Πασχαλίδου του ΣΥΡΙΖΑ( Δεν αντιλήφτηκα τίποτα είπε.Αν είχα αντιλήφθη θα το είχα πει.) ως ψηφολέκτες, που μόνο φιλικοί προς την κυβέρνηση δεν είναι.
Αλλά μιας και οι φίλοι του Πασόκ μιλάνε για χούντες και νοθείες να τους θυμίσω τα πολύχρωμα ψηφοδέλτια το 1985 στην εκλογή του κ. Σαρτζετάκη και τη ΝΟΘΕΙΑ του 2000 .Αυτό πάντως που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι η σπουδή διαφόρων παπαρολόγων σχολιαστών αλλά και του press-gr.blogspot.com (που δυστυχώς δέχεται να ανεβαίνουν πόστ στο άλλοτε πολυκομματικό blog, παρουσιάζοντας τον ΔΙΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ Πρωθυπουργό της Ελλάδος δίπλα στον Παπαδόπουλο και τον Χίτλερ, κάτι που κάνουν συνήθως οι Σλαβοσκοπιανοί!!!). Πολύ γρήγορα και αβασάνιστα βλέπουμε υιοθέτησαν τις ανεύθυνες καταγγελίες και γελοιότητες Πασόκ, οι διαχειριστές του press.gr. Και αυτό δεν παραπέμπει καθόλου σε αντικειμενική κριτική αλλά μάλλον σε στοιχισμένη και στρατευμένη αντιπολίτευση που κινείται στην περίφημη γραμμή Πασόκ! Οι διαχειριστές του press και το Πασόκ έβγαλαν αμέσως καταδικαστικό πόρισμα σαν να ήξεραν την δήθεν καταγγελία από μέρες!! .
Τέλος συμφωνώ με κάποιον από τους πολλούς .αντικειμενικούς σας αρθρογράφους που γράφει για αποπροσανατολισμό... και ότι θα ήταν λάθος να επισκιάσει τα μεγάλα θέματα της διαφθοράς και της διαφάνειας που βρίσκονται στην επιφάνεια, όπως η γνωστή μίζα Τσουκάτου (βλέπε 1 εκατομμύριο Ευρώ) που πήρε το Πασόκ από την Siemens!
Υ.Γ.1 Υπάρχει όμως και μια άλλη παράμετρο του http://www.olympia.gr/ που ομιλεί για εσωτερική http://olympia.gr/2008/09/01/pasok/Πρωτοφανής προβοκάτσια εις βάρος του Γ. Παπανδρέου η "καταγγελία" προβοκάτσια που μπορώ να πω ότι δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα
Υ.Γ. 2 Επίσης υπάρχει και η παράμετρο του http://exastal.blogspot.com/2008/09/blog-post_8067.html που ομιλεί για αμερικανικό δάκτυλο.
Υ.Γ. 3 Ένα είναι σίγουρο ότι δεν ήταν εικόνα κοινοβουλίου αυτή που έδειξε το βίντεο σε μια σοβαρή (υποτίθεται) ψηφοφορία .και ίσως το πασοκ αν μιλούσε γι' αυτή την εικόνα να κέρδιζε πολλά περισσότερα


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η μίζα που αναφέρεις ήταν 10 εκ. τόση ηταν η δαπάνη της μιζενς για τη συγκεκριμένη υπόθεση. το 1 όντως πήγε στα ταμεία. Τα άλλα 9; πες μου θόδωρε; είσαι το ταμειάκι μου; μάλλον η αληθεια είναι το άρθρο του olympia.gr κουμπωνει πολλά έτσι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΛΥΚΕ ΤΗΣ ΚΑΡΑΔΕΞΙΑΣ ΓΡΑΨΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ....ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νοθεία μπροστά σε κάμερες, ανάμεσα σε εκατοντάδες ανθρώπους. Δεν είναι περίεργο Γιωργάκη μου που τραβάνε τα μαλλιά τους οι λίγοι σοβαροί άνθρωποι στο κόμμα σου.
Πως μπλέξαμε έτσι με αυτόν τον Χατζηπαπάρα λένε, όλη μέρα - κάθε μέρα.
Αυτό που είναι περίεργο είναι ότι το 2008 υπάρχουν ακόμη οπαδοί σου που έχουν τόση τρικυμία στον εγκέφαλο που συνεχώς αναμασούν τη λογική του κομπλεξικού του Καρχιμάκη.
Σόκ θα πάθετε στις Ευρωεκλογές όταν θα σας περάσει ο Τσίπρας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΑ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ PRESS GR? ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ