Δυό - δυό τα παίρνει τά πιπίνια ο Μπόνο τών U2. Καί όχι πιπίνια τής πλάκας. Ομορφες φοιτήτριες...

απο e-go.gr (30/10/08)

Μπορεί να γνωρίζουμε τον Bono, τον τραγουδιστή των U2, από τα τραγούδια του και το φιλανθρωπικό του έργο, το Facebook όμως παρουσίασε και άλλη μία ιδιότητα του τραγουδιστή, αυτή του «πιπινοκυνηγού».
Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τον 48χρονο τραγουδιστή μαζί με δύο 19χρονες με μπικίνι σε μια παραλία στο St. Trope όπου πήγαν με το γιοτ του κιθαρίστα των U2.
Ο Bono δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες φωτογραφίες αφού το προφίλ του μέχρι σήμερα ήταν ενός τραγουδιστή που αγαπά την οικογένεια και τη γυναίκα του και αφοσιώνεται στο φιλανθρωπικό έργο. Όμως ο Bono είπε να το διασκεδάσει λιγάκι...
Διακοπές με τις φοιτήτριες
Τον περασμένο μήνα ο Bono βρέθηκε στην Νότιο Γαλλία μαζί με τον φίλο του Simon Carmody και εκεί συνάντησαν δύο νεαρές φοιτήτριες, την Αμερικανίδα Andrea Feick και την Βρετανίδα φίλη της Hannah Emerson.
Η Miss Feick δήλωσε στην Βρετανική εφημερίδα «The Mail» ότι η σχέση τους με τους καλλιτέχνες "περιορίστηκε στη φιλία" καθώς η ίδια δεν θα πήγαινε με κάποιον μεγαλύτερο.
Η Αμερικανίδα δημοσίευσε φωτογραφίες των διακοπών της με τον Bono στο προφίλ της στο Facebook, φωτογραφίες που ήταν προσβάσιμες από σχεδόν όλη την κοινότητα του site.
Η νεαρή κοπέλα δεν έμεινε μόνο στις φωτογραφίες αλλά δημοσίευε στο Facebook τακτικά και μηνύματα όπως «Ο Bono και ο Simon μου τηλεφώνησαν χθες και μου είπαν ότι έρχονται στις Κάνες οπότε σίγουρα έχουμε σχέδια για το ΣΚ».

Σχόλια