Η μητέρα της Πάρις Χίλτον επέκρινε τη διαφήμιση των Ρεπουμπλικάνων όπου πρωταγωνιστεί η κόρη της...

Το βιντεο αυτο το εχουμε ξαναδειξει.

Λεγαμε τοτε οτι ηταν στα ορια του νομου.

Τωρα η μητερα της Παρις Χιλτον που είναι και χορηγός του Τζον Μακέιν στην προεκλογική εκστρατεία του, χαρακτήρισε "πεταμένα λεφτά" τη διαφήμιση όπου ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής χρησιμοποίησε την κόρη της και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς για να παρουσιάσει τον Δημοκρατικό αντίπαλό του Μπαράκ Ομπάμα σαν "διασημότητα" παρά σαν πολιτικό.
Η Κάθι Χίλτον επέκρινε τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο γράφοντας στην πολιτική ιστοσελίδα "Χάφινγκτον Ποστ". "Πρόκειται για σπατάλη των χρημάτων που οι χορηγοί του Τζον Μακέιν δώρισαν στην εκστρατεία του. Είναι παντελής σπατάλη του χρόνου και της προσοχής της χώρας τη στιγμή που εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους και τις δουλειές τους. Και είναι ένας εντελώς επιπόλαιος τρόπος για να επιλέξουμε τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ", σημειώνει η Κάθι Χίλτον.
Ο ατζέντης της νεαρής στάρλετ έχει ήδη εκδώσει μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι "η δεσποινίς Χίλτον δεν ρωτήθηκε και δεν έδωσε την έγκρισή της για τη χρησιμοποίηση της εικόνας της σε αυτήν τη διαφήμιση και δεν επιθυμεί να κάνει άλλο σχόλιο".

ΥΓ Τελικα η αλλη κοπελα (που δεν ξεραμε οταν πρωτοδειξαμε το βιντει ηταν η Βριτνει Σπιαρς). Αν δεν βαριεστε να και η αλλη μας αναρτηση http://jimmy278.blogspot.com/2008/07/blog-post_7766.html (31/7/08)

ΥΓ2 Προσεξτε την επεξεργασια του ηχου στο βιντεο οταν μιλαει για τον Ομπαμα με στοχο να εκνευρισει υποσυνειδητα τον τηλεθεατη...Επαγγελματικη δουλεια δεν το συζηταμε. Αλλα σαφως στα ορια της δεοντολογιας και (ισως ) της νομιμοτητας...

Σχόλια