Απίστευτο. Πέρασε κιόλας ένας μήνας από τότε πού χώρισαν η Μαρία Σολωμού καί ο Μάριος Αθανασίου. Ομως η Μαρία δέν θέλει να κάνει άλλη σχέση.

απο e-go.gr (15/11/08)
Ένας μήνας και κάτι έχει περάσει από τότε που μάθαμε ότι χώρισαν οριστικά η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου και η ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη και τελευταία φορά για το γεγονός. Αυτό τουλάχιστον ξεκαθαρίζει στο Down Town, αποκαλύπτοντας ότι με τον Μάριο είχαν καταλάβει ότι δεν ταιριάζουν από τον δεύτερο κιόλας μήνα της σχέσης τους!

Απορώ εγώ, απορείς κι εσύ, γιατί συνέχισαν την ιστορία, αφού είδαν ότι γενικά δεν το «έχουν». Έρωτας ήταν η αιτία και το νεόκοπο τότε ζευγάρι ήταν σφόδρα ερωτευμένο για να πάρει την απόφαση του χωρισμού. Ωστόσο, «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» κι όταν στο τέλος καταλήγεις να χωρίζεις, λες: «μωρέ καλά τα λέει ο σοφός λαός»! Έτσι είναι. Πάντως, για την Σολωμού ο Μάριος ήταν ο άνδρας της ζωής της κι ένας μεγάλος έρωτας. Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, με έκπληξη το διαβάζω αυτό, διότι τέσσερα χρόνια που ήταν μαζί, δεν είχα καταλάβει κάτι τέτοιο.

Αλλού ο ένας κι αλλού ο άλλος ήταν. Οι απόψεις τους περί γάμου κι ελευθερίας, μόνο σφόδρα ερωτευμένο ζευγάρι δεν έδειχναν και γενικά ήταν πολύ «προχώ» ως άτομα, που έλεγες: «Σιγά μην τους χτύπησαν τα βέλη του γυμνού φτερωτού, όπως τα λοιπά ζευγάρια του κόσμου». Είδες τι μαθαίνει κανείς με έναν χωρισμό; Γενικά, ως χαρακτήρες ήταν πολύ αντίθετοι, παραδέχεται η Σολωμού, η οποία αποκλείει κάθε περίπτωση επανασύνδεσης.

Τώρα, η ηθοποιός ζει με τον γιο τους στο σπίτι που αγόρασαν στο Χαλάνδρι, ενώ με τον Αθανασίου βλέπονται καθημερινά για το παιδί. Εξάλλου, χώρισαν πολύ πολιτισμένα, αφού δεν είχαν λόγο να τσακωθούν. Όσο για το μέλλον της στα προσωπικά; Η Σολωμού ούτε που σκέφτεται να κάνει σύντομα σχέση (μη σου πω και για πολύ καιρό) και όλο το ενδιαφέρον και προσοχή τα έχει ρίξει πάνω στον μονάκριβό της, Δημήτρη. Πλέον είναι... ο άνδρας της ζωής της!

Σχόλια