Ο Δ. Κοντομηνάς παντρεύει τήν κόρη του...

απο e-go.gr (28/11/08)
Μπορεί και οι δύο να ανήκουν σε πολύ γνωστές οικογένειες, ωστόσο ήθελαν ο γάμος τους να μη μετατραπεί σε κοσμικό γεγονός, αλλά να γίνει με την παρουσία κάποιων πολύ κοντινών συγγενικών προσώπων και φίλων. Ο λόγος για την κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία, και τον αγαπημένο της Αριστοτέλη Τζιαμπίρη, που πολύ σύντομα θα χορέψουν το χορό του Ησαϊα.
Η γνωριμία και ο έρωτας
Γνωρίστηκαν την εποχή που η Μαρία Κοντομηνά αποφάσισε να επιστρέψει για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα και να εργαστεί στις επιχειρήσεις του πατέρα της. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους σε μια κοινή παρέα υπήρχε έντονη συμπάθεια ανάμεσά τους. Ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Πειραιά στο Τμήμα Ευρωπαϊκών Σπουδών Αριστοτέλης Τζιαμπίρης είχε καταφέρει όχι μόνο να ελκύσει το ενδιαφέρον της, αλλά να την πείσει ότι μαζί θα είναι η ζωή τους πιο όμορφη. Λίγο καιρό μετά, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού, έγιναν αχώριστοι και ο έρωτάς τους δεν μπορούσε να κρυφτεί. Βέβαια, και οι δύο είναι low profile άνθρωποι και έτσι απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ με τη συμπεριφορά τους δεν προκαλούσαν σχόλια γύρω από τη σχέση τους.
Ο γάμος και η ημερομηνία
Από πέρυσι το καλοκαίρι πήραν την απόφαση να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα τη σχέση τους και να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Και οι δύο θέλουν το μυστήριο να γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, αφού προτιμούν να αποφύγουν τη δημοσιότητα ή τις μεγάλες δεξιώσεις. Πέρυσι τελικά δεν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, φέτος όμως και στις αρχές φθινοπώρου ακούστηκε ότι περίπου στα μέσα Νοεμβρίου θα γινόταν ο γάμος τους. Όμως και αυτή η ημερομηνία άλλαξε, αφού, σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού, Αριστοτέλης και Μαρία θέλουν οπωσδήποτε να παραβρίσκονται στο γάμο τους κάποια πολύ αγαπημένα μέλη των οικογενειών τους και ψάχνουν την κατάλληλη ημερομηνία, που να βολεύει όλους, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Σχόλια