Προσεξατε οτι η διαπλοκη μαζευτηκε ξαφνικα; Ξερετε γιατι; Γιατι οι μετρησεις δειχνουν οτι ο κοσμος δεν μασησε (Λιαπης κλπ).

Αυτη ειναι η αληθεια.
Οι μετρησεις εδειξαν και δειχνουν οτι ο πολιτης δεν πεισθηκε απο τον αντιπερισπασμο Λιαπη.
Ε δεν ειμαστε και αφρικανοι.
Γιαυτο μαζευτηκαν ξαφνικα σημερα και ειναι πιο κοσμιοι.
Οχι οτι δεν εχει ευθυνες ο Λιαπης.
Απεκρυψε οτι στο ταξιδι για να δει μπαλα ειχε παει με παρεα.
Και δεν εκανε ολες τις διαδρομες με αυτοκινητο.
Αλλα αυτο το ξεσκισμα δεν ειχε προηγουμενο.
Να ομως που ο κοσμος ειπε και αυτος ελεος.
Φτανει πια...
Αυτο λενε οι μετρησεις....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
wolf,

έχουμε και public issue απόψε. Δε θα σχολιάσεις?

Άσχημα τα πράγματα πάντως για τη ΝΔ. Πολύ μακριά από την αυτοδυναμία! Για το ΠΑΣΟΚ δεν το συζητάμε! Και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πάφτει με τίποτα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί κάνεις την πάπια; Σε ενοχλεί το 18% του ΣΥΡΙΖΑ ή το 34% της ΝΔ;
Όλοι ξέρουν τι φούμαρα πουλάει ο Καραμανλής με τους λογιστικούς έλεγχους στη Ζίμενς, όλοι καταλαβαίνουν τι θέατρο παίζει ο Γιωργάκης. όσοι είναι και τίμιοι, τους γυρνάνε την πλάτη. Οι υπόλοιποι κάνετε δήθεν πως τους πιστεύετε.
Ο χρήστης ΠΡΕΖΑ TV είπε…
Απο τη στιγμη που ψηφιζουμε συνεχεια τους ιδιους και τους ιδιους ειμαστε μεγαλα ζωα....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο πράσινος μηχανισμός προπαγάνδας είναι τέλεια οργανωμένος. Από τα πρωινάδικα στα μεσημεριανά με αποκορύφωμα τις ειδήσεις των οκτώ, δουλεύουν γκαιμπελικά οι εξαγορασμένοι "ενημερωτές" μας. Ακόμη και η 21η Απριλίου δεν ήταν τόσο καλοκουρδισμένη. Η χειρότερη στιγμή για τη δημοκρατία τα τελευταία 50 χρόνια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα ιδιωτικά κανάλια έχουν χάσει την επαφή με τον απλό λαό, κάθε χρώματος. Είναι δυνατόν ο Λιάπης να είναι διαπλεκόμενος, ο άνθρωπος είναι πιό άκακος από τις χελώνες και πιό αγαθός από τα κουνουπίδια.
Παιδάκια, βρείτε κανένα πιό ενδιαφέρον θέμα. Οι μπουρδολογίες γίνονται αντιληπτές και από παιδιά του δημοτικού!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τελικά έπαιζε ή δεν έπαιζε η Εθνική μας στο Σάλτζπουρκ;

Γιατί αν δεν έπαιζε, τότε τί γύρευε η παρέα των διαπλεκομένων στο Σάλτσπουρκ, όπου υπήρχε το πλυντήριο των 75 εκατομ. Ευρώ το χρόνο της Siemens;

Απλά ερωτήματα που χρειάζονται καθαρές απαντήσεις!
Τα υπόλοιπα είναι λόγια της πλώρης, που απευθύνονται μόνο σε αφελείς!

Ιδού η Ρόδος!
Ο χρήστης wolf είπε…
πρεπει να ειναι προσεκτικος. πες οτι αυτο που λες ειναι μια ενδειξη. αλλες ενδειξεις (πιο ισχυρες) για αλλους πολιτικους δεν ξερεις? ψαξαμε τα παντα στο ταξιδι Λιαπη. στους αλλους ψαξαμε το ιδιο εντονα. δεν ειναι αδικο αυτο? κανεις δεν λεει οτι ο ταδε ειναι αθωος η ειναι ενοχος. αλλα λεει οτι δεν υπαρχει δικαιη αντιμετωπιση απο τα μμε. αυτη ειναι η στοχοποιηση...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να ψαχτούν όλα τα λαμόγια όπου κι αν ανήκουν!
Αλλά πώς;
Έτσι όπως το πάνε θα την γλυτώσουν πάλι, όπως διδάσκει η πρόσφατη ιστορία των δήθεν δικαστικών ελέγχων...που στο τέλος δεν βρίσκουν τίποτα επιλήψιμο(!) ...κοινώς τα κουκουλώνουν!
Αφού δώσανε στο Νικηφοράκο το δικαίωμα και τον χρόνο να εξαφανίσει το αμαρτωλό του αρχείο, τώρα θα ψάχνουν για ψίλλους στα άχυρα!
Έχουν τα κότσια να επιβάλουν ένα μεγάλο πρόστιμο στη Siemens όπως έγινε σε άλλες χώρες και να την αποκλείσουν από δημόσιους διαγωνισμούς για κάποια χρόνια; ...Να δεις για πότε βγαίνουν όλα τα λαμόγια στη σέντρα!
Έχουν τα κότσια να μπαγλαρώσουν τον Νικηφοράκο που αποδεδειγμένα παρανόμησε και να τον στείλουν στη ψειρού μέχρι να ξεράσει ότι ξέρει; (Όπως κάνανε με την Τσέκου)
Δυστυχώς, φαίνεται πως τέτοια κότσια δεν υπάρχουν στο αμαρτωλό πολιτικό μας σύστημα, με πρώτη τη "νέα διακυβέρνηση" των "σεμνών και ταπεινών" που αντιδρούν σαν "συνένοχοι και φοβισμένοι"...

Κρίμα!

Για άλλη μια φορά ο λαός επένδυσε τις ελπίδες του σε λάθος ανθρώπους...