Οι εκλογες κανονικα τον Μαιο 2009. Τα ποσοστα της ΝΔ θα αρχισουν να ανεβαινουν απο τον Οκτωβριο. ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ θα δωσουν μαχη.


Η ΝΔ θα δουλεψει επικοινωνιακα ολο το καλοκαιρι.
Το αποκορυφωμα θα ειναι οι παροχες τον Σεπτεμβριο απο τον Καραμανλη.
Με τον Αλογοσκουφη εχουν σχεδον τελειωμενο το πακετο των παροχων.
Η συσπειρωση της ΝΔ απο τον Οκτωβριο θα αρχισει να ανεβαινει.
Καθως θα ερχονται τα στοιχεια απο την δικαιοσυνη το ΠΑΣΟΚ θα δινει μαχη επιβιωσης με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο στοχος ειναι η αυτοδυναμια στις εκλογες.
Κανενα αλλο πολιτικο θεμα δεν υπαρχει.
Η αλλαγη του Γιωργου θα γινει μετα τις εκλογες....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
wolf,

δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο θα γίνουν οι εκλογές το 2009. Με την αυτοδυναμία να φαντάζει δύσκολος στόχος, η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θα μοιάζει με πολιτική αυτοκτονία.

Άλλο πράγμα να αναγκαστεί να κάνει εκλογές, και άλλο να πάει με δική του πρωτοβουλία και να χάσει την εξουσία μέσα από τα χέρια του...
Ο χρήστης wolf είπε…
τον Μαιο οι δημοσκοπησεις θα λενε αλλα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γράφεις σαν βαλτός ΝΔημοκράτης. Η ΝΔ ελέγχει τη Δικαιοσύνη που δεν τόλμησε να ασκήσει ονομαστικές διώξεις ούτε κατά Χριστοφοράκου, για να μην μιλήσει. Είναι βέβαιο πως μίζες έπαιρνε και η ΝΔ, το λένε στη Γερμανία. Ο ανακριτής καλεί Κουκοδήμο, μόλις ενοχλεί ο Τατούλης. Δεν κρατιούνται ούτε προσχήματα. Ο κόσμος ξέρει πως ο Καραμανλής κουκουλώνει. Εδώ ο εισαγγελέας δεν τόλμησε να ρωτήσει το όνομα του υπουργού. Εντάξει το ΠΑΣΟΚ έκλεψε, φταίει, θα μειωθεί, όχι όμως και απλή επιβίωση. Ούτε θα είναι τσίμα-τσίμα με ΣΥΡΙΖΑ. Στις ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ θα πάρει 29-31 και ο ΣΥΡΙΖΑ το πάρα πολύ 17-19. Καμμία σχέση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ γοητεύει πολύ συγκεκριμένο κοινό, νεολαία, κουλτουριάρηδες, ψευτοδιανοούμενες κυρίες που πλήττουν. Σε αγρότες, ηλικιωμένους, ανθρώπους που θρησκεύονται δεν παίρνει μία. Ούτε θα του επιτρέψουν ποτέ να κυβερνήσει.
Wolf, προσπάθησε να είσαι πιό αντικειμενικός, και μη σιγοντάρεις τις τρελοσνομπαρίες του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από που προκύπτει αυτή η βεβαιότητα για τις δημοσκοπήσεις του Μαΐου, δεν μπορώ να καταλάβω! Τέλος πάντων, κοντός ψαλμός...
Ο χρήστης wolf είπε…
5.40 εχεις δικιο απλα δεν εκφραζομαι καλα. αλλιμονο. αυτο που γραφεις και εσυ το ονομασα μαχη επιβιωσης για το πασοκ. εννοω επιβιωσης σαν κυβερνητικο κομμα.το πασοκ θα επιβιωσει ( σαν κυβερνητικο κομμα) και καποτε θα ξαναρθει στα πραματα.πχ και αυτη τη στιγμη στα ποιοτικα το πασοκ δδινει μαχη με τον συριζα ασχετα αν στην προθεση ψηφου το πασοκ υπερισχυει.
αλλα ηδη οτι συζηταμε για αυτο το θεμα αυτο τα λεει ολα....
Ο χρήστης wolf είπε…
6.51 οι δημοσκοπησεις εχουν αιτιες. αμα υπολογιζεις να δωσεις στον κοσμο παροχες και αμα υπολογιζεις καλα νεα στα εθνικα θεματα και αμα υπολογιζεις ηθικο πλεονεκτημα απο καποιες δικες που θα γινουν και θα βγουν αποφασεις τοτε ο κοσμος θα σου δωσει αυτοδυναμια. τα πραματα δεν ειναι δυσκολα. ξερεις τι θελει ο κοσμος και την σωστη στιγμη του το διμεις. με αυτη την εννοια μιλαω για καλες δημοσκοπησεις απο οκτωβριο και περα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε παιδιά, εγώ ξέρω ότι οι εκλογές είναι να γίνουν κανονικά ο Σεπτέμβρη του 2011. Τι "κανονικά" το Μάιο του 2009 λέμε?

Για ποιό λόγο να προσφύγει στις κάλπες τόσο πρόωρα ο Καραμανλής?

wolf, τι λες?
Ο χρήστης wolf είπε…
τοτε η διαμαχη στο πασοκ θα ειναι στο πικ της.θα ετοιμαζονται να αλλαξουν αρχηγο κλπ.